Beşiktaş hunharca oynuyor!

09.02.2016 - 18:30 | Son Güncellenme: 09.02.2016 - 18:30

Beşiktaş nereye el atsa adeta karşısına ilk önce bir engel çıkıyor. Bu engeli aşıyor, sonra da işini kusursuz yapıyor. Spor Toto Süper Ligin 2. devresine olumsuz hava şartları nedeniyle iki maçı ertelenerek bir türlü başlayamayan Beşiktaş yine bir engelle karşılaşmıştı.

Lig başlamış, rakiplerin oynuyor, sense her hafta ertelenen maçlar nedeniyle olumsuz manada bu durumdan etkileniyorsun. Lige verilen arayla beraber Beşiktaş neredeyse futbolu unutmuştu. Her ne kadar antrenman ve kupa maçı oynasa da hiçbiri gerçek manada lig maçının yerini tutamazdı. Bu erteleme işi Karakartallar’ı şampiyonluktan etti. Rakibi Fenerbahçe maç fazlasıyla Beşiktaş’ın önüne geçerek şampiyonluğa yükselmişti.

İşte yukarıda belirttiğim eksiklik ve kaybedilen şampiyonluk stresi altında, 2. devrenin 3. haftasında Gaziantepspor ile yapılacak lig maçı herkes tarafından merakla bekleniyordu.

Aman Allah’ım!

Başlama vuruşuyla ekranları başında ve statta maç izleyen Beşiktaş aşıkları, Beşiktaş’ı nerede bırakmışlarsa onun bir tık ötesinde olduğunu hemen gördüler.

Siyah Beyazlı Karakartallar maç boyunca bir makine gibi işledi. Futbolcular hunharca koşuyor yorulmak nedir bilmeden oynuyordu. Futbolcular adeta futbola susamış, kana kana oynuyordu, oynadılar…

Futbol otoritesi yorumcuların hepsinin istisnasız övgüsünü alan Beşiktaş, dünya devlerini kıskandıracak bir performans sergiledi. Benim nacizane bir tavsiyem var: ”Eğer futbolseverseniz kesinlikle Beşiktaş’ın maçlarını kaçırmayın, izleyin. İş özet izlemekle geçiştirilecek bir durum değil.”

Beşiktaş şampiyonluğun şu an en büyük adayı.Herkesin inancı tam lakin ister şampiyon olsun ister olmasın fakat şu bir gerçek ki  Beşiktaş insana zevk veriyor futboluyla.

Beşiktaş’ın önünde uzun bir maraton var.Eğer sakatlıklar belini bükmezse normal şartlarda ipi göğüslemesi gerekiyor. İşte, bu durumu göz önüne almalı.Beşiktaş, alt yapı oyuncularına da daha bir önem verip onları hazır kıta tutması gerekiyor.

Evet , Beşiktaş’ı  izlemeye devam edelim.Futbol, Türkiye’de  de  oynanırmışı gösterelim.Temiz bir futbolla “Rakibimize saygı duyalım.”

Senin için hazırladığımız haberler