Beşiktaş'tan, Mohamed Kaba için Valenciennes’e Yeni Teklif | Transfer Haberleri

30.01.2023 - 10:03 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 10:16

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Fransa Ligi'nde Valenciennes forması giyen orta saha oyuncusu Mohamed Kaba için yeni bir teklif yaptı...

Beşiktaş'tan, Mohamed Kaba için Valenciennes’e Yeni Teklif | Transfer Haberleri

Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkaran Beşiktaş bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş'ta Okay Yokuşlu listede

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Siyah-beyazlılar orta sahaya mutlaka takviye yapacak. Listenin ilk sırasında İngiliz ekibi West Bromwich Albion forması giyen Okay Yokuşlu yer alıyor.

Ancak bu transferde pürüz çıkması halinde alternatifsiz kalmamak için farklı oyuncularla da görüşmelerini sürdürüyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı yıldıza talip çıktı!
Habere Git

Mohamed Kaba için yapılan ilk teklif reddedildi

Bunlardan biri de Valenciennes forması giyen Mohamed Kaba. 21 yaşındaki futbolcu için Kartal'ın 1.5 milyon Euro'luk ilk teklifi reddedilmişti. 

Beşiktaş, Kaba için teklifi yükseltti

Kartal, Fransız ekibinin kapısını bu defa 2 milyon Euro'luk öneriyle çaldı. Rakamı daha yukarı çıkarmayı düşünmüyor. Valenciennes'den gelecek cevaba göre yol haritası belirlenecek.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Gine asıllı Fransız merkez orta saha oyuncusu bu sezon forma giydiği 17 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Cedi Osman rekor kırdı, tarihe geçti! Müthiş performans...
Habere Git

Transfermarfkt verilerine göre güncel piyasa değeri 2.2 milyon Euro olan Kaba, futbola Valenciaennes atlyapısında başladı ve 1 Temmuz 2021 tarihinde A takıma yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler