Beşiktaş dünya yıldızını bitiriyor! Hasan Arat bizzat görüştü...

09.09.2024 - 10:56 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 11:06

Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala Beşiktaş atağa geçti. Siyah-Beyazlı kulübün, Al-Nassr forması giyen Sadio Mane'nin transferini bitirmek üzere olduğu kaydedildi.

Beşiktaş dünya yıldızını bitiriyor! Hasan Arat bizzat görüştü...

AJANSSPOR - HABER

Kadrosuna Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista ve Joao Mario gibi yıldızları katan Beşiktaş, transferde hedef büyüttü. Siyah-Beyazlı kulüp, Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Nassr'da forma giyen Senegalli yıldız Sadio Mane'nin transferini bitirmeye hazırlanıyor.

Mane adım adım Beşiktaş'a

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş, Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr'da forma giyen Sadio Mane'nin transferini bitirmek üzere. Mane'nin Suudi ekibinde gözden çıkarıldığı belirtilirken, 32 yaşındaki futbolcunun da kariyerine bir başka takımda devam etmek istediği aktarıldı.

Arat bizzat görüştü

Haber detayında Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan'a gittiği ve Al Nassr Başkanı Musalli El-Muammer ile görüştüğü iddia edildi.

Görüşmenin detayları

Görüşmede iki takımın oyuncu transferlerinde birbirlerine kolaylık sağlaması konusunda anlaşıldığı kaydedilirken, Arat'ın Mane transferi için de kolaylık istediği ifade edildi.

Al-Nassr karnesi

Sadio Mane, geçtiğimiz sezon Bayern Münih'ten Al-Nassr'a 30 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Geçtiğimiz sezon 46 maçta sahaya çıkan Mane, 19 gol ve 11 asistlik performans gösterdi.

Liverpool kariyeri

Kariyerinde en büyük çıkışı Liverpool formasıyla yakalayan Sadio Mane, İngiliz ekibiyle 269 maça çıktı ve 120 gol, 42 asistlik performansıyla yıldızlaştı.

Senin için hazırladığımız haberler