Lazio, Galatasaray-Beşiktaş maçında Lucas Torreira'yı izleyecek

16.10.2023 - 16:36 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 16:45

Lazio, Lucas Torreira transferinden vazgeçmiyor. Serie A ekibinin Galatasaray-Beşiktaş maçında Uruguaylı yıldızı izlemeye geleceği belirtildi. Detaylar.

Lazio, Galatasaray-Beşiktaş maçında Lucas Torreira'yı izleyecek

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lazio, Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'da forma giyen yıldız oyuncu Lucas Torreira'dan vazgeçmiyor.

Lucas Torreira, Lazio'nun yakın markajında

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray'a imza attığından beri her transfer döneminde adı Lazio ile anılan Lucas Torreira için İtalyanlar yine yakın markajda.

Beşiktaş derbisinde Torreira'yı izleyecekler

Lazio Kulübü, Torreira'yı izlemek için Beşiktaş derbisinde iki kişilik yer istedi. Uruguaylı orta saha oyuncusu Galatasaray'da bu sezon 11 maçta süre buldu.

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray-Beşiktaş derbi maçının oranları!
Habere Git

Galatasaray'ın 8 Ağustos 2022 tarihinde Premier Lig ekibi Arsenal'den kadrosuna kattığı 27 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılılar ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

15 milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre 27 yaşındaki önlibero oyuncusunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro.

Lucas Torreira kariyerinde Galatasaray ve Arsenal dışında Fiorentina, Atletico Madrid, Sampdoria, Pescara ve Wanderers U19 takımlarının formalarını giydi. Başarılı oyuncu Uruguay Milli Takımı'nın da formasını 40 kez giydi ve 2 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'in tercihi PSG Başkanını kızdırdı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler