Beşiktaş, Brezilyalı stoperi gözüne kestirdi!

24.07.2024 - 10:21 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 10:27

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, İtalya Ligi'nde Napoli'de forma giyen Brezilyalı sol stoper Natan Bernardo de Souza'yı gözüne kestirdi.

Beşiktaş, Brezilyalı stoperi gözüne kestirdi!

AJANSSPOR-HABER

Kadrosunu Ciro Immobile, Can Keleş, Gabriel Paulista ve Rafa Silva gibi önemli isimlerle güçlendiren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş transferde hız kesmiyor.

Giovanni Van Bronckhorst'tan yönetime rapor

Siyah beyazlılar eksik mevkileri doldurmak için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Kartal, nokta atışı hamleleri devam ettirecek. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'un Slovenya kampında sunduğu raporda bu kapsamda büyük önem taşıyor.

Beşiktaş'ta gündem Natan Bernardo de Souza

Fotomaç'ta yer alan habere göre; transfer çalışmaları doğrultusunda savunma hattındaki eksikleri gidermek isteyen Beşiktaş yönetimi, Napoli'den Natan Bernardo de Souza'yı gözüne kestirdi.

Kiralık düşünülüyor

23 yaşındaki Brezilyalı stoperi satın alma opsiyonuyla kiralamayı da gündeminde tutan siyah beyazlılar, hazırlıklarını yapıyor.

2023-2024 sezonu performansı

Sol stoper ve sol bek olarak oynayan Natan, Napoli'de geçen sezon 21 resmi maça çıkarken bin 496 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı.

Emirhan Topçu için görüşmeler sürüyor

Öte yandan Beşiktaş'ta diğer adaylar için görüşmeler de devam ediyor. Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki stoperi Emirhan Topçu konusunda henüz somut bir adım atılamadı. Ancak iki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor.

Ayrıca Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli ile yolları ayırmayı düşünen Merih Demiral'la da temaslar kuruyor. Hem Al-Ahli hem de Merih'le temasa geçen Beşiktaş, kısa sürede savunma transferini noktalamayı amaçlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler