Beşiktaş, Azerbaycan'da Depremzedeler İçin Oynayacak!

02.05.2023 - 18:02 | Son Güncellenme: 02.05.2023 - 18:10

Beşiktaş, Kahramanmaraş depreminden etkilenen depremzedeler için Azerbaycan ekibi Sabah ile özel maç oynayacak. Maçın gelirleri bağışlanacak. Detaylar.

Beşiktaş, Azerbaycan'da Depremzedeler İçin Oynayacak!

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen feci depremden etkilenen depremzedelere yapılan yardımlar devam ediyor. Beşiktaş, Azerbaycan ekiplerinden Sabah ile tüm gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere bir hazırlık maçına çıkıyor.

İki takım da sosyal medyadan birbirlerini etiketleyerek hazırlık maçını duyurdu. Önce Sabah FC Beşiktaş'a maç davetinde bulundu. Siyah-Beyazlı takım ise Sabah'ın davetini kabul etti.

"Bakü'de ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyarız"

Sabah, "Türkiye'nin 120 yıllık çınarı, büyük Beşiktaş Jimnastik Kulübü! Depremzedeler yararına oynanacak dostluk maçında sizleri Bakü'de ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyarız" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Güneş'ten şampiyonluk değerlendirmesi: "Takımıma güveniyorum"
Habere Git

"Bakıya gəlməkdən böyük sevinc hissi duyarıq"

Beşiktaş ise Azerbaycan takımına şu şekilde cevap verdi: "Salam can qardaş. Dəvətiniz üçün çox təşəkkür edirik. Azərbaycandakı qardaşlarımızla zəlzələdən zərər görmüş insanlara yardım məqsədilə keçiriləcək matç üçün Bakıya gəlməkdən böyük sevinc hissi duyarıq"

Senin için hazırladığımız haberler