Antalyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? İşte İlk 11'ler

05.11.2023 - 08:41 | Son Güncellenme: 05.11.2023 - 18:02

Süper Lig'de Antalyaspor ile Beşiktaş karşılaşıyor. Antalyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın İlk 11'leri...

Antalyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? İşte İlk 11'ler

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlı takım Antalyaspor'a konuk olacak. Kara Kartal, liderlik koltuğunu Galatasaray'a bırakan Fenerbahçe'nin puansız kapattığı haftayı 3 puanla geçmeyi hedefliyor.

Beşiktaş zirveyi takip ediyor

Geride kalan 10 haftayı 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle 19 puan toplayarak tamamlayan Beşiktaş ligde 4. sırada yer alıyor. Üçer galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 4 de mağlubiyeti bulunan Antalyaspor ise 12 puanla 12. basamakta bulunuyor.

Antalyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Antalyaspor ile Beşiktaş arasındaki Süper Lig maçı 5 Kasım 2023 (bugün), saat 19.00'da başlayacak. Mücadele Corendon Airlines Park'ta oynanacak. Antalyaspor - Beşiktaş maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Fırtına çifte seriyi bitirdi Fener'i tahttan indirdi
Habere Git

Antalyaspor - Beşiktaş maçının hakemi

Antalyaspor - Beşiktaş maçında Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu'nun yardımcılıklarını, Serkan Olguncan ve Abdullah Bora Özkara üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak. VAR hakemi Özgür Yankaya oldu. AVAR'da ise Erkan Özdamar ve Mustafa Sönmez oturacak.

Beşiktaş'ın eksikleri

Beşiktaş'ta Gaziantep FK maçında sakatlanan Rachid Ghezzal'ın yanı sıra tedavileri devam eden Daniel Amartey, Omar Colley ve Arthur Masuaku'nun Antalyaspor maçında forma giymesi beklenmiyor.

Hastalığı nedeniyle Gaziantep FK karşısında görev yapamayan Vincent Aboubakar'ın durumuna da sağlık ekibinin yapacağı kontroller sonrasında karar verilecek.

Hadziahmetovic kırmızı kart cezalısı

Siyah-Beyazlı ekipte sakat oyuncuların yanı sıra kırmızı kart cezalısı Amir Hadziahmetovic de Antalya deplasmanında takımını yalnız bırakacak.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: Trabzonspor'a şirin gözükmek için atadılar
Habere Git

İlk 11'ler

Antalyaspor: Helton, Erdal, Bünyamin, Šarić, Buksa, Safuri, Erdoğan, Ömer, Jehezkel, Bytyqi, Veysel (C).

Beşiktaş: Ersin, Onur, Necip, Bailly, Bakhtiyor, Salih, Gedson, Chamberlain, Tayfur, Rashica, Cenk.

Senin için hazırladığımız haberler