Bertolacci transfer yasağına takıldı

28.12.2021 - 19:04 | Son Güncellenme: 28.12.2021 - 19:13

Kayserispor'da Hikmet Karaman'ın restinden sonra anlaşma sağlanan Fatih Karagümrüklü Andrea Bertolacci, transfer yasağına takıldı. Transfer yasağı neden geldi?

Bertolacci transfer yasağına takıldı

Yukatel Kayserispor'un, Vavacars Fatih Karagümrük'den anlaşma sağladığı Andrea Bertolacci, transfer yasağına takıldı. Nokta transfer yapılması yönünde, yönetime rest çeken Hikmet Karaman'ın, bu isteğinden sonra Kayserispor'a transfer yasağının getirildiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Hikmet Karaman Kayserispor yönetimine resti çekti!
Habere Git

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın, Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma ile görüşüp, kulüp ve oyuncuyla 2,5 yıllık prensip anlaşmasına varıldığını bildirmesinin ardından, 30 yaşındaki İtalyan'ın, Kayserispor'a getirilen transfer yasağına takıldığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Kayserispor'da sürpriz transfer!
Habere Git

Kayserispor yönetiminin bu engeli aşmak için mesai harcadığı kaydedildi.

Transfer yasağı neden geldi?

Kayserispor'a gelen tranfer yasağının, geçmiş dönemlerden kalan borçlardan kaynaklandığı bildirildi.

Daha önceki röportajında, Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, getirilen transfer yasağını, "Uğraştığımız çok şey var. Transfer yasağı da bunlardan biri. Bakacağız arkadaşlar, biz bunun derdindeyiz. Yasak geçmiş dönemlerden geldi. Seyirci müsterih olsun. Bu takım başarılı olacak. Biz sadece seyirciden pozitif olmalarını istiyoruz. Seyirci sadece sabırlı olsun. Şimdi seyredeceğiniz bir Kayserisporunuz olmayacaktı. Bundan sonra her şey daha iyi olacak. Daha iyi olması için çaba sarf ediyoruz. Taraftarlarımız da  lütfen takımımıza destek olmaya çalışsın. Takımın durumu ve transfer yasağı hakkında daha sonra açıklama yaparız. Bu takım başarılı olacak, emin olun" açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler