Bernard Mensah: "Hocamın benden istediğini yapabilmem önemli"

23.09.2020 - 16:44 | Son Güncellenme: 23.09.2020 - 16:50

Son dakika haberleri... Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda Portekiz'in Rio Ave ekibiyle oynayacak. Bernard Mensah, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte Bernard Mensah'ın açıklamaları...

Bernard Mensah: "Hocamın benden istediğini yapabilmem önemli"

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizden Beşiktaş, yarın akşam Portekiz ekibi Rio Ave ile ön eleme maçı oynayacak. Siyah-beyazlılardan Bernard Mensah maç öncesinde açıklamalar yaptı.

"Kolay bir maç olmayacak"

Rakip Rio Ave'yi değerlendiren Mensah, "Bu maçın zor olacağını biliyoruz. Ama hazırız. Bu tarz maçlar kolay olmuyor. Benim Portekiz'den bildiğim bir rakip. Kontraya hızlı çıkıyorlar. İç sahada olmamıza rağmen kolay bir maç olmayacak. Ama kazanmayı amaçlıyoruz." dedi.

Hangi pozisyonda rahat hissediyor?

Takım içindeki rolüyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Mensah, "Benim için hocanın benden istediği görev önemli. 6, 8 ya da 10... Nerede oynadığım fark etmez. Hocamın benden istediğini yapabiliyorsam benim için bu önemlidir." ifadelerini kullandı.

Kariyeriyle ilgili neler düşünüyor?

Kariyerinin ileriki dönemiyle ilgili de konuşan Bernard Mensah, "Atletico'ya gittiğimde gençtim. Orada çok şey öğrendim diyebilirim. Kendimi geliştirdim. Şu anda farklı bir hale evrildim. Uzun yıllar burada olmak istiyorum. Bundan sonra Avrupa'da başka bir takımda elbette oynamak isterim." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler