Berna Gözbaşı, Emre Demir'in Barcelona'ya transfer sürecini anlattı

29.09.2021 - 18:43 | Son Güncellenme: 29.09.2021 - 19:00

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve Barcelona’ya transfer olan genç futbolcu Emre Demir, süreçle ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Berna Gözbaşı, Emre Demir'in Barcelona'ya transfer sürecini anlattı

AJANSSPOR - HABER

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve Barcelona’ya transfer olan genç futbolcu Emre Demir, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

"Yok edilmiş gençlerimiz var"

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı "Futbolun içinden gelmedim ama altyapıya çok önem veriyorum. Avrupa’da bizi gururlandıran gençlerimiz var ama bir o kadar büyük hayallerle keşfedilmiş, kendi ya da kulüp kararlarıyla yok edilmiş gençlerimiz var. Mali açıdan baktığımızda ikinci satışta da pay alıyoruz." ifadelerini kullandı.

Altyapıdan yeni gelecek oyunculara da Emre Demir üzerinden mesaj veren başkan Gözbaşı, şöyle konuştu:

"Dalga falan geçmişler bu yaşta çocuk transfer olur mu diye"

"Emre 7-8 yaşında geldiğinde dalga falan geçmişler bu yaşta çocuk transfer olur mu diye. Emre’den en çok istediğim bu yaştakilere örnek olması ve Emre Demir olma hayalini kurdurması gerekiyor. Emre daha burada. 18 yaşına girmedi. Vedalaşırken artık ayrı bir program yaparız. 'Gözbebeğiniz neden oynamıyor' diyorlar. Gözbebeğimiz sezon başında sakatlık geçirmişti ama şimdi hocamdan olumlu raporlarını alıyorum"

17 yaşındaki genç yetenek Emre Demir ise La Liga ekibi Barcelona'ya transferiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Beni sosyal medyadan görmüşlerdi"

"Babamla gece gündüz her zaman beraberdik ve bu hayali kuruyorduk. Bu karar açıklanınca babam da ağladı. 8 yaşında geldim. Recep Mamur ve Süleyman Hurma vardı. Recep başkanın mekanı cennet olsun. 8 yaşında geldiğimde beni sosyal medyadan görmüşlerdi, bir bakalım dediler ve burada kaldım. Pek çok altyapı hocasıyla çalıştım. Onlara çok teşekkür ediyorum. Takımdan güzel tepkiler aldım. Tüm abilerim tebrik etti. İlhan ve Uğur Abim de her zaman benimle ilgileniyor."

"Hedefim Barcelona’da kalıcı olmak"

"8 ve 10 numara oynuyorum. Hocam hangi mevkide görev verirse elimden geleni yaparım. Messi’yi küçüklükten beri seviyorum. Çok maçını izledim Barcelona’nın. Avrupa’da tuttuğum takım da Barcelona’ydı. Barcelona rüya değil gerçek oldu. Berna başkanımız her zaman bizimle ilgilendi. Altyapıdan gelen arkadaşlarımız Berna başkanı görünce daha mutlu oluyor çünkü anne şefkatiyle yaklaşıyor. Altyapıdan başarılı olacak birçok arkadaşımız olduğunu biliyorum. Hedefim Barcelona’da kalıcı olmak."

Senin için hazırladığımız haberler