Berlin derbisinde oynayacak mı? Kruse kendisi açıkladı...

31.03.2021 - 11:39 | Son Güncellenme: 31.03.2021 - 11:42

Union Berlin forması giyen ve bu sezon başarılı maçlar çıkaran Max Kruse'nin antrenmanda yer almaması sonrası durumu merak konusu oldu. Kruse, diş ağrıları ve sorunları sebebiyle çalışmaya katılamadığını ifade etti. Peki, Kruse Berlin maçında oynayacak mı? İşte detaylar...

Berlin derbisinde oynayacak mı? Kruse kendisi açıkladı...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya Ligi ekiplerinden Union Berlin'de gözler, Hertha Berlin ile 4 Nisan Pazar günü deplasmanda oynanacak derbi maça çevrildi. Derbi maç öncesinde Max Kruse'nin durumu merak konusu oldu. Kruse, Berlin derbisinde forma giyecek mi? Detaylar haberde...

Max Kruse, diş ağrısı sebebiyle antrenmanlara katılmadı

Union Berlin, Max Kruse olmadan derbi hazırlıklarına başladı ve çalışmalar bu bu şekilde devam ediyor. Kruse'nin sağlık durum merak konusu olurken futbolcunun ciddi bir sıkıntısının olmadığı, diş ağrıları sebebiyle çalışmaya katılmadığı açıklandı. 

Kruse: 3.5 saat dişçi koltuğundaydım

Max Kruse sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Son 2 gündür akut ağrılarım vardı. Bir keresinde kanal tedavisi geçirdim. Maalesef enfeksiyon kaptı. Dişçi koltuğunda 3.5 saat geçirdim. Şimdi daha iyiyim. Tekrar formda ve hazır olacağım" dedi. Kruse'nin bugünkü çalışmaya katılması bekleniyor.

Kruse, Hertha Berlin maçında oynayabilecek

Dolayısıyla Max Kruse, Berlin derbisinde sahada olabilecek. Daha önce Fenerbahçe forması da giyen Max Kruse, Union Berlin'de bu sezon 14 maçta 10 gol attı ve 5 kez de asist yaptı. Kruse, Fenerbahçe'de ise 23 maçta 7 gol 7 asist üretmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler