Nantes Ve Genoa, Galatasaray'dan Berkan Kutlu'yu Transfer Etmek İstiyor

19.07.2023 - 10:11 | Son Güncellenme: 19.07.2023 - 10:22

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın orta saha oyuncu Berkan Kutlu'ya Fransız ekibi Nantes ve İtalya ekibi Genona talip oldu. İşte önerilen bonservis ve detaylar...

Nantes Ve Genoa, Galatasaray'dan Berkan Kutlu'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da orta saha oyuncusu Berkan Kutlu'ya Avrupa'dan teklif gelmeye devam ediyor. Cim Bom ile kampta olan milli oyuncuya Fransa ve İtalya'dan transfer teklifi geldiği iddia edildi. Detaylar...

İlk teklif Nantes'ten

Fransız ekibi Nantes, Galatasaray'dan Berkan Kutlu'yu transfer etmek için resmi teklif yaptığı iddia edidli. Fanatik'te yer alan habere göre, Fransız ekibi Nantes 5.5 milyon Euro teklif ettiği ve Galatasaray'ın cevap vermesini beklediği ifade edildi. 

Nantes'ten sonra Genoa

Nantes sonrası İtalyan ekibi Genoa'nın da devrede olduğu iddia edildi. Serie A’dan Genoa, Berkan Kutlu için Galatasaray'a 5 milyon Euro’luk teklifini iletti. Cim Bom iki teklifi değerlendirme altına alırken Berkan Kutlu'nun tercihi de merak konusu olmaya başlandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan sorunlu ayrıldı, Fenerbahçe İstanbul'a getirdi!
Habere Git

İki ekip ısrarcı

İki kulüp de Berkan Kutlu transferinde oldukça ısrarcı davranıyor. Milli oyuncuyu kadrosuna katmak için teklif yükseltmeleri beklediği iddia edildi.

Okan Buruk karar vermedi

Berkan Kutlu'ya gelen transfer tekliflerine henüz cevap vermeyen Galatasaray'da son kararı teknik direktör Okan Buruk’un vereceği ifade ediliyor.
 

Geçen sezon Berkan Kutlu, 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler