Berkan Kutlu'dan Sacha Boey açıklaması! "Ayrıldı ama..."

12.07.2024 - 17:28 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 17:35

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kampta olan Galatasaray'ın milli yıldızı Berkan Kutlu, Sacha Boey hakkında açıklamalarda bulundu.

Berkan Kutlu'dan Sacha Boey açıklaması! "Ayrıldı ama..."

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın 26 yaşındaki Türk orta sahası Berkan Kutlu, Sarı-Kırmızılı takımın Avusturya'daki sezon öncesi kampında TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

"Benim için gurur verici"

Galatasaray'ın, LASK Linz ile oynadığı hazırlık maçında sahaya kaptan olarak çıkması üzerine Berkan Kutlu, ""Kulübümüzde Metin Oktay, Bülent Korkmaz gibi isimler kaptanlık yaptı. Hazırlık maçı olsa bile kaptanlık bandı verilmesi hayallerimin ötesinde bir şey. Arda ağabey de vardı benim gençliğimde. Benim için ilham olmuş bir isim. Ona da genç yaşta kaptanlık verilmişti. Benim için gurur verici. Mutlu eden bir durum. Ama en önemlisi takım. Takımdaki görevimi biliyorum ve daha fazlasını yapmak istiyorum." dedi.

"İlk faktör öz güvendir bir oyuncuda"

Teknik direktör Okan Buruk hakkında da değerlendirmelerde bulunan Berkan Kutlu, "Hocamız bizi ikna edebildiği için oyuncular farklı mevkilerde başarılı oluyor. 17 maçlık bir yenilmezlik süreci geçirdik. Bu ilk olarak hoca başarısı, bize bunu inandırması. İlk faktör öz güvendir bir oyuncuda. Hocamız bize bunu veriyor. Biz de karşılığını verince çok mutlu oluyoruz." şeklinde konuştu. 

Süper Kupa maçı

Galatasaray'ın, Beşiktaş ile karşılaşacağı Süper Kupa finaline de değinen Berkan, "Hazırlık dönemi var. İstanbul'da oynayacağız. İnşallah bir kupa daha kazanırız. Ama şu anda biraz erken. Takımın hazırlanması lazım. Üstüne koyarak devam ettiğimizde inşallah kazanan taraf biz oluruz." ifadelerini kullandı.

"Hedef 25"

Gelecek sezon öncesi şampiyonluk hedefinden de bahseden milli futbolcu, "Hedef 25. İnşallah 25'e doğru gidiyoruz. Galatasaray'ın kültürü bu, kazanıyoruz. İnşallah tarih yazarak 5. yıldızı takarız, 5. yıldızı takan ilk takım oluruz Türkiye'de." şeklinde konuştu.

"Sacha Boey ayrıldı ama hep beraberiz"

Eski takım arkadaşı Sacha Boey hakkında da konuşan Berkan, "Herkes takımdaki oyuncularla ilişkimin iyi olduğunu biliyor ama Sacha Boey ile ilişkim çok farklı. O hayatımda farklı olacak. Her gün konuşuyoruz. Beraber tatil yaptık. Ayrıldı ama her zaman beraberiz. Galatasaray'ın bana hayatım boyunca kazandırdığı bir dost." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler