Berkan Kutlu için Alanyaspor'dan tavır! Galatasaray...

28.07.2021 - 12:21 | Son Güncellenme: 28.07.2021 - 12:23

Transfer haberleri... Galatasaray'ın bir süre önce anlaşmaya vardığı Alanyasporlu Berkan Kutlu'nun transferi ne zaman resmi olarak açıklanacak? Alanyaspor'dan Cicaldau tavrı geldi.

Berkan Kutlu için Alanyaspor'dan tavır! Galatasaray...

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Transferde orta saha arayışına devam eden Galatasaray, Alanyaspor'un 23 yaşındaki futbolcusu Berkan Kutlu için bir süre önce girişimlere başlamıştı. Sarı-kırmızılı yönetim 2.5 milyon Euro karşılığında Akdeniz temsilcisiyle anlaşmaya varmıştı. 

"Galatasaray formasını giymek için sabırsızlanıyorum"

Hatta Berkan Kutlu da, "Transfer teklifini duyar duymaz çok heyecanlandım ve elim ayağım birbirine dolaştı. Çocukluk hayalimin gerçekleşiyor olmasından dolayı oldukça mutluyum ve gurur duyuyorum. Galatasaray formasını sırtıma geçirip muhteşem taraftarın önünde sahne almak için sabırsızlanıyorum. İnşallah en kısa zamanda resmi açıklama da yapılır" açıklamasında bulunmuştu. Ancak bu transfer bir türlü resmiyete dökülemedi.

Neden Berkan Kutlu transferi açıklanmıyor?

Galatasaray birçok futbolcuyla aynı anda ilgilenirken, geçen hafta bir yandan Rumen yıldız Cicaldau'nun transferini bitirdi. Cicaldau için Galatasaray yönetimi 6.5 milyon Euro bonservis ödeyince, edinilen bilgiye gören Alanyaspor cephesinden "Cicaldau'ya 6.5 milyon Euro ödeniyorsa, Berkan için de bu seviyelerde para ödenmesi gerekir" şeklinde tavır gösterdi.

Sarı-kırmızılılar kısa süre içerisinde Alanyasporlu yetkilileri belirledikleri miktarda ikna edip, transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.

Senin için hazırladığımız haberler