Berat Özdemir, Trabzonspor'da kalacak mı? Kararını kulübe bildirdi...

01.05.2024 - 15:35 | Son Güncellenme: 01.05.2024 - 15:47

Trabzonspor'da kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Berat Özdemir'in takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olmuştu. 25 yaşındaki futbolcu kararını kulübe bildirdi. İşte detaylar...

Berat Özdemir, Trabzonspor'da kalacak mı? Kararını kulübe bildirdi...

AJANSSPOR - HABER

2022-23 sezonunda Trabzonspor'dan 2.44 milyon euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi El İttifak'a transfer olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Berat Özdemir 1 yıl sonra bu yaz kiralık olarak bordo mavili takımı geri dönmüştü. 

Trabzonspor'da kalma isteğini Avcı'ya iletti

Sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcunun Karadeniz ekibindeki geleceği merak konusu olmuştu. Berat Özdemir'in Trabzonspor'da kalma isteğini teknik direktör Abdullah Avcı'ya ilettiği ve tecrübeli hocadan onay aldığı ileri sürüldü. 

El İttifak ile olan sözleşmesini feshedecek

Taka Gazetesi'nin haberine göre; Suudi Arabistan ekibiyle olan 1 yıllık sözleşmesini feshedecek olan oyuncunun bordo-mavili ekiple 4 yıllık yeni bir sözleşme imzalaması bekleniyor.

Mevcut maaşının yüzde 40 altına imza atacak

Haberin detayında, Berat Özdemir'in Suudi takımında kazandığı rakamın yaklaşık yüzde 40 eksik bir maaşla Trabzonspor'a imza atacağı iddia edildi. Yılda yaklaşık 2 milyon euro kazanan Özdemir'in, Trabzonspor'dan yeni sözleşme sonrası yılda 1.2 milyon euro alacağı kaydedildi.

34 maçta forma giydi

Bu sezon Trabzonspor ile 34 maça çıkan milli futbolcu 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 25yaşındaki orta sahanın bu yılki maaşının yarısını El - İttifak, diğer yarısını ise Trabzonspor ödemişti.

Senin için hazırladığımız haberler