Berat Özdemir Trabzonspor'da devam edecek mi? İşte cevabı

24.04.2024 - 22:59 | Son Güncellenme: 24.04.2024 - 23:21

Son dakika | Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'ü 3-2 yendi. Maçın ardından Berat Özdemir açıklama yaptı. İşte tüm detaylar.

Berat Özdemir Trabzonspor'da devam edecek mi? İşte cevabı

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı finali ilk ayağında Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ü konuk ettiği maçı 3-2 kazandı. Maçın ardından Berat Özdemir, Stefano Denswil ve Taxiarchis Fountas açıklama yaptı.

Özdemir: "Umarım bu istek ve arzu ikinci maçta da devam eder"

Berat Özdemir: "İlk yarıya istediğimiz gibi başlayamadık ama önde kapatmasını bildik. 2. yarı 10 kişi oynamamıza rağmen müthiş takım uyumu gösterdik. 3-2'lik avantajla maçı kapattığımız için mutluyuz. İkinci maça avantajlı gideceğiz. Umarım bu istek ve arzu ikinci maçta da devam eder" ifadelerini kullandı.

"Olsam da olmasam da Trabzonspor'u her zaman destekledim"

Al-Ettifaq'tan kiralanan Berat Özdemir, geleceği hakkında şunları söyledi: "Gelecek için inan hiç bilmiyorum. Trabzon'u ve Trabzonspor'u seviyorum. Olsam da olmasam da her zaman destekledim ve bir parçası olmaya çalıştım. Hayırlısı, kulüplerin arasında her şey"

Denswil: "Bugün o gündü belki de"

Attığı gol hakkında konuşan Stefano Denswil, "Aslında iki stoperin kendi aralarında paslaşması arasında atılan golleri görmek çok sık rastlanılan bir durum değil. Ama bugün o gündü belki de. Önemli bir galibiyet bizim adımıza çünkü kolay olmayacağının da farkındaydık. 10 kişi kaldıktan sonra işler daha da zorlaşmıştık. Takımla gurur duyuyorum. Mücadele eden herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Bizim adımıza güzel bir galibiyet oldu" dedi.

"Avrupa'ya katılabilmek için kupa çok önemli bir yol"

Denswil, "Şu anda herkes 3. sıra için mücadele ettiğimizin ve kupayı kaldırmak istediğimizin farkında. Bizde bunun mücadelesini vermeye çalışıyoruz. Bizim adımıza en önemli hedeflerimizden bir tanesi tabii ki kupayı kaldırabilmek. Çünkü bu kupa her oyuncunun ve takımın kaldırmak istediği kupa olacak. Biz de buna şu an yaklaştık. Avrupa'ya katılabilmek için kupa çok önemli bir yol" açıklamasını yaptı.

Fountas: "Önümüzde bir 90 dakika daha var"

Fountas, "Çok kötü bir sakatlık değil. Harika da bir doktora sahibiz. Dolayısıyla sorun yok. Önemli olan bugün galip gelebilmekti. Dolayısıyla takıma gol ve asist katkısında bulunmakta benim adıma da ayrıca mutluluk verici bir durum. Gol ve asisten ziyade ben kupayı kazanmak ve maçları kazanmak isterim her zaman. Önemli olan her zaman takımın kazanması. Önümüzde bir 90 dakika daha var. Bugün önemli bir adım attık. O kupa Trabzon'a gelmeli. Bu kupayı kazanmaya çalışıyoruz. Kupa bizim için çok önemli" dedi.

Fountas son olarak "Hocamız beni ne zaman sahada oynatsa ne zaman ilk 11'de oynasam ne zaman o sahanın içinde olsam her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hocamız kararları alıyor ve kararlarına saygılıyız. Bugün yardımcı oldum ve mutluyum bunun için" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler