Karim Benzema'dan Eski Ankaragücü Oyuncusu Jerome Rothen'e Cevap!

21.10.2022 - 16:31 | Son Güncellenme: 21.10.2022 - 17:11

Geçtiğimiz gün Ballon d'Or alan Real Madrid yıldızı Karim Benzema, bir dönem MKE Ankaragücü forması giyen Jerome Rothen'in Mbappe sözlerine cevap verdi.

Karim Benzema'dan Eski Ankaragücü Oyuncusu Jerome Rothen'e Cevap!

AJANSSPOR HABER

Real Madrid ile geçtiğimiz sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonluğunu kazanan Karim Benzema, bir dönem MKE Ankaragücü forması da giyen eski futbolcu Jerome Rothen'i Instagram hikayesinde paylaştı. Bu yıl Ballon d'Or'u kazanan Fransız süperstar, Rothen'in Mbappe kıyaslamasına cevap verdi.

Ankaragücü'ne karşı Ballon d'Or

Ballon d'Or'u aldığı fotoğrafı paylaşan Benzema, Rothen'in ise MKE Ankaragücü'ne transferi sırasında düzenlenen imza töreninden bir fotoğraf paylaşarak, "Çok fazla konuşuyosun biraz odaklan" notunu bıraktı.

Rothen ne dedi?

Jerome Rothen, dün akşam röportajında PSG forması giyen Kylian Mbappe'nin Karim Benzema'ya göre Fransa hücumunda daha lider konumda yer aldığını açıklamıştı.

Jerome Rothen kimdir?

31 Mart 1978 doğrumlu Jerome Rothen, ülkesi Fransa'nın Caen takımında futbola başladı. Troyes, Monaco ve Paris Saint Germain (PSG) formalarını giyen sol kanat, Rangers ve 2010 yılında MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak oynadı. Ankaragücü'ndeki kiralık dönemi bittiğinde PSG'ye geri dönen Rothen, Bastia'ya imza attı. Tecrübeli oyuncu, futbola başladığı Caen'da ise kariyerini sonlandırdı.

İlgini Çekebilir
Benzema için kısa film hazırlandı: "Hand of Gold"
Habere Git

MKE Ankaragücü'nde 5 ay kalan Rothen, 12 karşılaşmada görev aldı. Skor katkısı sunamayan Fransız futbolcu 4 maçta sarı kart gördü. Profesyonel kariyeri boyunca 553 mücadelede süre alan futbolcu, 45 gol, 84 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler