Fatih Karagümrük Ve Başakşehir Kupa Mesaisinde! Maçın Kanalı Ve Saati

18.01.2023 - 08:43 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 08:57

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fatih Karagümrük kendi sahasında Medipol Başakşehir'i konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve detaylar haberde.

Fatih Karagümrük Ve Başakşehir Kupa Mesaisinde! Maçın Kanalı Ve Saati

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda heyecan sürmeye devam ediyor. Bugün iki İstanbul karşı karşıya gelecek. Zorlu turda Fatih Karagümrük kendi sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Zorlu maç hangi kanalda ve saat kaçta? İşte maça dair detaylar...

Fatih Karagümrük - Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanalda?

Fatih Karagümrük ile Başakşehir'in karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundaki bu mücadele 18 Ocak Çarşamba günü oynanacak. Zorlu karşılaşma 14.30'da başlayacak. Yayını ise A Spor'da olacak.

Kupa'da ilk maç

Fatih Karagümrük ile Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk kez karşı karşıya gelecekler. Lig'de ise 5 defa karşılaştılar.  Başakşehir, ligde oynanan maçlarda Fatih Karagümrük'ü mağlup edemedi. Karagümrük ise rakibini 4 maçta yenerken 1 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Karagümrük rakibine 8 gol atarken Başakşehir 2 gol karşılığı verdi.

İlgini Çekebilir
İlhan Palut'tan Emre Belözoğlu açıklaması! "Ayrılık sürecimden sonra konuştuk"
Habere Git

Ligde son maçta kazanan yok

Başakşehir ile Fatih Karagümrük arasında ligde sezonun ilk yarısında oynanan müsabakada golsüz beraberlikle sona erdi.

İki takımın kupa serüvenleri

Başakşehir son 16 turuna katılmadan önce 5. turda Göztepe'yi 3-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmayı başardı. FAtih Karagümrük ise 4. turdan itibaren kupaya dahil oldu. Kırmızı-Siyahlılar, 4. turda Kırşehir FK'yı 3-1 mağlup ederek adını 5. tura yazdırdı. 5 turda ise Uşakspor'u 3-0 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı.

Muhtemel ilk 11'ler

Fatih Karagümrük: Batuhan, Biraschi, Rayyan, Dresevic, Levent, Ricci, Ozdoev, Shukurov, Colley, Borini, Kazım

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Ndayishimiye, Deniz Türüç, Mahmut Tekdemir, Berkay, Serdar Gürler, Okaka

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu'ndan İlhan Palut'a gönderme: "Bizden rahatsız"
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler