Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş duyurdu! Emre Belözoğlu'ndan flaş çıkış

14.10.2023 - 22:33 | Son Güncellenme: 15.10.2023 - 08:12

Gençlerbirliği'nde tekrar başkanlığa seçilen Niyazi Akdaş, MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun, planlanan hazırlık maçını engellediğini söyledi.

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş duyurdu! Emre Belözoğlu'ndan flaş çıkış

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği'nde olağanüstü genel kurul düzenlendi. Genel kurulda başkanlığa yeniden Niyazi Akdaş seçildi. Akdaş, Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü ile milli arada hazırlık maçı planladıklarını fakat teknik direktör Emre Belözoğlu'nun buna engel olduğunu açıkladı.

"Alt ligden hazırlık maçı yapmam deyince iptal edildi"

Niyazi Akdaş, "Ankaragücü ile pazar günü maç oynayacaktık, genel kurulu onun için cumartesiye aldık. Ankaragücü'nün teknik direktörü bir alt ligden takımla hazırlık maçı yapmam deyince pazar günkü maç iptal edildi" ifadelerini kullandı.

178 oyun 167'sini aldı

Genel kurula tek aday olarak katılan Niyazi Akdaş, kullanılan 178 oyun 167'sini aldı. Akdaş tekrar başkanlığa getirilirken, 11 oy geçersiz sayıldı.

İlgini Çekebilir
Gikiewicz: "Kaybettiğimizde evden dışarı çıkmıyorum"
Habere Git

Yönetim ibra edildi, tüzük tadili yapıldı

Ayrıca Gençlerbirliği Genel Kurulu'da yönetim ve denetim kurulları ibra edildi. Olağanüstü genel kurulda 7405 sayılı yasa gereği tüzük tadili yapıldı. Kulüp tüzük taslağı, delegeler tarafından kabul edildi.

Gençlerbirliği'nin borcu açıklandı

Genel kurulda ayrıca kulübün borcu da açıklandı. Yapılan açıklamada borcun 336 milyon TL olduğu belirtildi.

Ankaragücü'nden Akdaş'ın iddiasına cevap

Öte yandan MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin AA muhabirine yaptığı açıklamada Niyazi Akdaş'ın iddiasına cevap verdi.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi'den flaş öneri! Kulüpler kabul etmedi
Habere Git

"Eryaman Stadyumu'nun zemini nedeniyle iptal edildi"

Aytekin, "Gençlerbirliği'nin her kongresinde konuşulması artık geleneksel hale gelen Ankaragücü ismi, bu kongrede de TSYD Kupası'nın iptali ve hocamızın ismi ile gündeme gelmiştir. TSYD Kupası için kulübümüz tarafından ertelenme talep edilmesinin nedeni Eryaman Stadyumu'nun zeminin iyileştirilme çalışmalarında ihtiyaç duyulan süredir" dedi.

Sözlerine devam eden Aytekin, "Stadyumda her hafta müsabaka oynanması stadyumun zemin bakım çalışmalarını olumsuz etkilemektedir. 15 günlük süreç içerisinde yapılan çalışmalar kulübümüzün ve Gençlerbirliği'nin daha iyi bir zeminde sezonu tamamlamasını sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler