"Belki bir gün İspanya'ya dönerim."

22.04.2020 - 23:41 | Son Güncellenme: 22.04.2020 - 23:42

Fenerbahçe Beko'nun Fransız yıldızı Nando de Colo; koronavirüs süreci, başantrenör Obradovic ve kariyeriyle ilgili açıklamalar yaptı.

İspanya'da yayın yapan Radio Marca'ya konuşan Nando de Colo, bu süreçten pozitif şeyler çıkarmak gerektiğini ve ailesiyle daha çok zaman geçirebildiğini söylerken, "Türkiye'de 20 yaşından küçükler dışarıya çıkamıyor. Geri kalan insanlar dışarı çıkabiliyor, alışveriş yapabiliyor ve yürüyüş yapıyor." dedi.

Fransız oyun kurucu, "Bir buçuk aydır oynamıyoruz ve yeniden oynamamızı zor görüyorum. Bana göre; en iyi şey ligleri durdurmak ve gelecek sezona hazırlanmak çünkü en önemli şey sağlık." diye konuştu.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic hakkında da konuşan de Colo, "Birçok şampiyonluğu var ancak en önemli şey, daha fazlasını kazanmak istiyor ve asla pes etmiyor. Bazen ufak da olsa çıldırıyor ve çok bağırıyor. Bunu her zaman takımın iyiliği için yaptığını biliyoruz." ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'ye gelmeden önce adının Valencia ve Barcelona gibi İspanyol takımlarıyla anılmasına da değinen 32 yaşındaki yıldız, "CSKA Moskova'dan ayrıldıktan sonra 2-3 seçeneğim vardı. Avrupa'da başka bir şey görmek benim için önemliydi. Belki bir gün İspanya'ya dönerim." diyerek sözlerini tamamladı.

Nando de Colo, 2006-2009 arasında Valencia'da forma giymişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler