Belhanda'nın menajerinden Adana Demir cevabı!

30.06.2021 - 19:16 | Son Güncellenme: 01.07.2021 - 00:32

Spor haberleri... Eski Galatasaraylı Younes Belhanda, Adana Demir'e transfer olacak mı? Menajeri D'Avila'dan Belhanda-Adana Demir transfer açıklaması geldi.

Belhanda'nın menajerinden Adana Demir cevabı!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Eski Galatasaraylı Belhanda'nın yeniden Türkiye'ye dönebileceği iddia ediliyor. Faslı yıldızın adı yeniden Galatasaray ile anılırken, Adana Demir'in de devrede olduğu iddia edilmişti. 

Murat Sancak'tan Belhanda açıklaması

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da, Belhanda iddialarıyla ilgili olarak ''Belhanda ve Lille Kulübü’nün kaptanı Fonte ile görüşüyoruz. Bu transferler kolay olmuyor'' dedi. 

'Adana konusu saçmalık'
  

31 yaşındaki oyuncunun menajeri William D’Avila da Belhanda'nın Adana Demirspor'a transfer olacağı yönündeki iddiaları değerlendirdi. D'Avila, Ajansspor'a yaptığı açıklamada ''Bu düşünce yok. Adana konusu saçmalık” ifadelerini kullandı

 

 

 

 

Belhanda Cimbom'dan haber bekliyor

Öte yandan, Galatasaray’da geçen sezon yönetim kararıyla sözleşmesi feshedilen Younes Belhanda, sarı-kırmızılılardan da haber bekliyor. Kulüple ilişiği kesildikten sonra İstanbul’da bireysel çalışmalarına devam eden Faslı futbolcu, Fatih Terim’in takımın başına dönmesiyle dönüş umutlarını artırmış ve “İnşallah Galatasaray’a dönerim” mesajı vermişti.

Belhanda’nın menajeri açıkladı: Dönecek mi?
 

Senin için hazırladığımız haberler