Belhanda'dan hem sakatlık hem de 'gelecek' yanıtı!

22.09.2021 - 11:52 | Son Güncellenme: 22.09.2021 - 12:53

Adana Demirspor'un Faslı yıldızı Younes Belhanda, Beşiktaş maçından sonra sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Belhanda, Adana Demirspor'da çok mutlu olduğunu söyledi. Detaylar haberimizde...

Belhanda'dan hem sakatlık hem de 'gelecek' yanıtı!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig'in 6. hafta maçında Adana Demirspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ın konuğu oldu. MAvi Şimşekler, 3-0 geriye düştüğü maçta rakibi Beşiktaş'a karşı muhteşem muhteşem geriri dönüşe imza attı ve nefes kesen maç 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı.

Adana Demirspor'da sakatlığı devam eden yıldız futbolcu Younes Belhanda, Beşiktaş-Adana Demirspor maçını tribünden takip etti.

'En kısa zamanda döneceğim'

Beşiktaş - Adana Demirspor karşılaşmasının ardından Ajansspor'a konuşan Belhanda, Adana'da ve A.Demirspor'da çok mutlu olduğunu ifade etti. 

Sakatlığıyla ilgili sorulan soruya ise Belhanda, "Arka adalemde yırtık vardı. Sakatlığımı atlatıyorum. İnşallah en kısa zamanda sahalara döneceğim. Gaziantep maçında oynamak istiyorum. Adana'da ve Adana Demirspor'da çok mutluyum." dedi. 

4 maçta forma giydi

Adana Demirspor'un sezon öncesinde kadrosuna kattığı Younes Belhanda 4 maçta görev aldı. Belhanda sakatlığı sebebiyle Çaykur Rizespor ve Beşiktaş maçında oynamadı. 

31 yaşındaki Faslı futbolcu; Montpellier, Dinamo Kiev, Schalke 04, Nice ve Galatasaray formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler