Antalyaspor Standard Liege'den Moussa Djenepo’yu transfer ediyor

09.07.2024 - 22:28 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 22:33

Soner Dikmen ve Kenan Piric transferlerini bitiren Antalyaspor, 3’üncü imza için Malili futbolcu Moussa Djenepo’yu Türkiye’ye getiriyor. İşte detaylar.

Antalyaspor Standard Liege'den Moussa Djenepo’yu transfer ediyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Transfer engelini henüz aşamayan, ancak çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Antalyaspor, 3’üncü imzaya artık çok yakın.

Djenepo ile prensipte anlaşıldı

Soner Dikmen ve Kenan Piric transferlerini bitiren Akdeniz ekibi, Standard Liege’ten Moussa Djenepo ile prensip anlaşmasına vardı.

Türkiye’ye geliyor

Geçtiğimiz sezon başında Southampton’dan Standard Liege’e transfer olan 26 yaşındaki futbolcunun Belçika ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Trabzonspor'un radarındaydı! Adam Buksa kararını verdi
Habere Git

Hem Belçika ekibiyle hem de Moussa Djenepo ile anlaşmaya varan Kırmızı-Beyazlılar, sağlık kontrolü ve resmi imza için futbolcuyu bu gece Türkiye’ye getirecek.

31 maçta 1 gol attı

Djenepo, Belçika’da beklediği performansı yakalayamadı. 3.5 milyon Euro bonservis ödenen Djenepo, geçen sezon toplamda 31 maça çıktı ve 1 kez gol sevinci yaşadı.

Konyaspor ile anılıyordu

Standard Liege’in kiralık olarak göndermeye karar vermesinin ardından başarılı futbolcu ile pek çok takım ilgilenirken, Süper Lig’den de Konyaspor ile adı anıldı. İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv’le de imza aşamasına geldiği öne sürülen Malili bir sorun oluşmaması halinde gelecek sezon Antalyaspor formasını giyecek.

Senin için hazırladığımız haberler