BeIN Sports'ta isyan! Peş Peşe Ayrılıklar

06.06.2022 - 12:52 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 19:01

Aralarında spiker Roksan Kunter, muhabirler Mert Yüksektepe ile Murat Türker'in de bulunduğu isimler ücret anlaşmazlığı nedeniyle beIN Sports'tan ayrıldı. Detaylar.

BeIN Sports'ta isyan! Peş Peşe Ayrılıklar

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ile yayın sözleşmesi sona eren beIN Sports'ta ücret isyanı yaşanıyor. Verilen yüzde 17 maaş zammı nedeniyle eylem yapan çalışanlar istekleri yerine getirilmeyince kurumda ayrılıklar başladı.

Haber Müdürü Veysel Balkaya'nın görevine son verildi

Uzun yıllardır beIN Sports'ta bulunan haber müdürü Veysel Balkaya görevinden ayrıldı. Balkaya ile şirket yönetimi arasında bağların kopması sonucu ayrılık kararı alındığı öğrenildi.

Roksan Kunter, Mert Yüksektepe ve Murat Türker veda etti

Ekonomik nednler yüzünden Fenerbahçe maçlarında görev yapan Mert Yüksektepe ile Trabzonspor muhabiri Murat Türker işi bıraktı. Yine beIN Sports'un ekran yüzü olan isimlerinden spiker Roksan Kunter de ayrılanlar kervanına eklendi. Kunter, Instagram'dan yaptığı açıklamada şöyle dedi: "5 yıldır Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligleri ve EuroLeague yayınlarının müthiş heyecanını yerinde yaşadığım beIN Sports’a veda vakti geldi. Sayısız kez birlikte program yaptığım değerli yorumculara, editör ekibine, yayınlarımda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve beni yaklaşık 15 yıldır hiç yalnız bırakmayan ekran başındaki tüm izleyicilere, sporseverlere çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle..."

Çalışanlar rahatsız!

Kurum içinde ayrılıkların süreceği yorumu yapılıyor. Maaş zammının yüzde 13 ile 17 yapılması kurum içinde rahatsızlığa neden olmuştu. Çalışanlar, önce Ayazağa'daki BeIN Sports binasında daha sonra Beşiktaş'taki Digiturk Genel Merkezi önünde protesto eylemi yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler