BB Erzurumsporlu Osman Çelik: 'Hakemin kararı doğru'

16.01.2020 - 15:10 | Son Güncellenme: 16.01.2020 - 15:10

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu ilk maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Evinde 3-2 kazanan B.B Erzurumspor rövanş maçı öncesi avantaj elde etti.

Karşılaşmada 35. dakikada ceza sahasında Osman Çelik'in müdahalesiyle N'Koudou yerde kalınca, hakem Koray Gençerler penaltı noktasını gösterdi ve Erzurumsporlu futbolcu Osman Çelik de sarı kart gördü.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Osman Çelik, "Beşiktaş Teknik Direktörü Abullah Avcı'nın basın toplantısını dinledim, çok doğru noktalara değindi. Erzurum'da kış mevsiminde 18.30'da maç oynatmak insan sağlığı açısından çok zararlı. Fakat şartlar her iki takım için de geçerliydi. Futbolseverlere zevkli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Hakemin kararı bana göre doğru'

"N'Koudou gidiyordu, ceza sahası içinde müdahalemi yaptım ve sarı kart gördüm. Kurallar değiştiği için hakem sarı kart verdi. Yeni kuralları önceden biliyordum. Türkiye bizim sayemizde de bu kuralı da pekiştirdi. Pozisyonda amacım topa müdahale etmekti, hamlemi içeride yapmak istedim. Hakemin verdiği karar da bana göre doğru.  Daha önce de stoper, sağ bek ve 6 numara pozisyonlarında görev aldım. Benim için pozisyon fark etmiyor, önemli olan takımıma katkı sağlamak. "

Senin için hazırladığımız haberler