Bayram Bektaş'tan son dakika Trabzonspor açıklaması

23.07.2020 - 15:06 | Son Güncellenme: 23.07.2020 - 15:16

Bayram Bektaş'a Trabzonspor'dan teklif geldi mi? Bayram Bektaş, A Milli Takım'dan neden ayrıldı? Bayram Bektaş ve Şenol Güneş, yabancı kuralı hakkında ne düşünüyor? İşte tüm detaylar...

Bayram Bektaş'tan son dakika Trabzonspor açıklaması

A Milli Futbol Takımı'ndaki görevinden ayrıldığını açıklayan Trabzon doğumlu teknik adam Bayram Bektaş'ın Karadeniz ekibinin gündeminde olduğu iddia edildi.

Bektaş, A Milli Takım'da çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunun altını çizerek, başta A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş olmak üzere kendisine bu fırsatı veren herkese herkese şükranlarını sunduğunu aktardı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Bayram Bektaş, "Kariyerime Süper Lig ya da yurt dışında devam edeceğim. Şenol Hocam'dan müsaade istedim, Şenol Hocam da bu kararıma saygı duydu. Şenol Hocam, A Milli Takım'da bana çok şeyler öğretti. En önemlisi de Şenol Hocam'dan çalışma prensibine dair birçok şey öğrendim. Süper Lig'i takip ettim. Süper Lig istediğimiz seviyede olmadı. Türkiye'de oyuncuların zihniyetini değiştirmemiz lazım. Beşiktaş - Fenerbahçe maçında son maçı oynamayayım diyen oyuncular vardı. Oyuncular daha profesyonel olmalı." dedi.

"8 yabancı kuralını destekliyorum"

TFF'nin kademeli olarak sayısını düşüreceğini açıkladığı yeni yabancı oyuncu kuralı hakkında ise Bektaş, "İnsanlar 8 yabancı kuralını duyduktan sonra karşı çıkabilirler. Kimse kusura bakmasın; mali tabloya baktığınız da ekonomik kriterlerini yerine getiren 3-4 kulüp dışında sayabilir misiniz? Ben de teknik direktör olarak en iyi oyuncularla çalışmak isterim. Kulüplerimizin ekonomik sıkıntı yaşadığı süreçte azaltılmasını doğru buluyorum. 8 yabancı kuralını destekliyorum. Ekonomik sıkıntılar çözüme kavuşunca tekrardan eski kural konuşulabilir. Yabancı futbolcu transferinde bir kriter olmalı. Futbolcu ülkemize yatmaya gelmemeli. "ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor iddialarına cevap!

Bayram Bektaş, kendisi için gündeme gelen Trabzonspor iddialarını şu şekilde cevapladı:

"Trabzonspor'dan bana gelen bir teklif yok. Bana da medyada çıkan haberleri gönderdiler. Evet, arayanlar soranlar çok oluyor. Sizin isminiz geçiyor diye... Abdullah Hocam'ın da ismi geçiyor. Ben şu anda bekliyorum. Kendimi ifade edebileceğim, en sağlıklı, bir hedefi olan, bir beklentisi olan bir kulübün bana teklifi olursa oturur, konuşurum. Ben de kulüp takımında çalışmayı özledim."

Senin için hazırladığımız haberler