Bayern'den Miroslav Klose'ye yeni görev!

07.04.2020 - 11:46 | Son Güncellenme: 07.04.2020 - 11:47

Bayern Münih'te altyapıda çalışan Miroslav Klose ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Klose'ye hangi görev uygun görüldü? Alman basını gelişmeleri yazdı.

Alman futbolunun unutulmaz golcülerinden biri olan Miroslav Klose'yi Bayern Münih'te yeni bir görev bekliyor. 2018 yılı Temmuz ayından beri U-17 ekibinden sorumlu olan Klose'nin, A takımda teknik direktör Hansi Flick'in yardımcılığını üstleneceği iddia edildi.

Klose, Flick'in yardımcısı olabilir

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Alman basını, 41 yaşındaki futbol adamının daha önce de Flick'in yardımcısı olma durumunun olduğunu fakat; bunun gerçekleşmediğini yazdı. Hansi Flick, Bayern Münih'te kariyerine devam edecek. Klose'nin Flick'in yardımcısı olma fikri yeniden gündemde.

Klose ismi daha önce de gündeme gelmişti

Daha önce Hansi Flick, yardımcısı yapmak istediği Klose'yi ekibinde çok fazla genç antrenör olacağı sebebiyle yanına alamamıştı. Klose'nin ise henüz yeni bir karar vermediği ifade edildi.

Unutulmaz bir golcü: Miroslav Klose

Almanya Milli Takımı'nda 137 maçta 71 ol atan Klose, Dünya Kupası'nda ise 16 golle en fazla gol atan oyuncu durumunda. Klose, Ronaldo'nun 15 gollük rekorunu tarihe gömmüştü.

Flick ile birlikte dostlukları var

Futbolculuk kariyerinde başarılı bir isim olan Klose, antrenörlük kariyerinde bazı kurslara katılmak durumunda. Bu konuda koronavirüs Klose'ye engeller çıkarabilir. Bu arada Klose ise Flick'in 8 yıl birlikte çalışmış olmaları da önemli bir etken olarak göze çarpıyor.

Senin için hazırladığımız haberler