Bayern'de flaş gelişme! Müller...

02.04.2020 - 10:14 | Son Güncellenme: 02.04.2020 - 10:17

Koronavirüs sebebiyle Almanya Ligi'ne verilen arada Bayern Münih'te iç transfer devam ediyor. Alman ekibi, Thomas Müller'in sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Yaşanan gelişmeler ve Bayern'in Müller kararı ortaya çıktı.

Almanya Ligi takımlarından Bayern Münih’te Thomas Müller ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bavyera ekibi, deneyimli futbolcunun sözleşme konusunu masaya yatırdı. Müller ile yeni sözleşme imzalanacak mı? Cevabı ve detaylar haberimizde…

Bayern Münih, Müller ile yeni sözleşme yapacak

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Bayern Münih, 32 yaşındaki Müller ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Sadece futbolcunun alacağı konusundaki detayların netleştirilmesi bekleniyor.

Müller, kaç yılına kadar Bayern’de kalacak?

Futbolcu ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Böylece Müller, 2023 yılına kadar Bayern Münih’te kalmaya devam edecek.

Müller’in tahmini kazancı: 15 milyon Euro

Yıldız oyuncu Müller’in maaşında bir değişiklik olup olmayacağı merak konusu oldu. Futbolcunun normal şartlarda yıllık 15 milyon Euro kazandığına inanılıyor. Bu rakamın sabit kalması da seçenekler arasında.

Müller’in bu sezonki performansı nasıl?

Dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösterilen Alman futbolcu, yaptığı asistler ve attığı gollerle takımına katkı veriyor. Müller bu sezon 36 maçta 10 gol atıp 18 asist kaydetti.

Bu anlaşma Neuer’e de mesaj anlamı taşıyor

Öte yandan Bayern Münih’te 2025 yılına kadar sürecek bir kontrat talep eden kaleci Manuel Neuer’in sözleşme konusu tartışma yaratmıştı. Müller’in sözleşme şartlarını kabul etmesinin Neuer’e de bir mesaj olabileceği konuşuluyor.

ALMANYA’DA NEUER TARTIŞMALARI! NEUER’İ EFSANELERE SORDULAR. O HABER İÇİN TIKLAYIN…

Senin için hazırladığımız haberler