Bayern Münih'ten Manchester United'a iki transfer

28.07.2024 - 21:37 | Son Güncellenme: 28.07.2024 - 21:42

Manchester United, Bayern Münih'in iki yıldızını kadrosuna katmak için girişimlere başladı. İki ismin de Kırmızı Şeytanlar'a transfer olmaya sıcak baktığı kaydedildi. İşte detaylar...

Bayern Münih'ten Manchester United'a iki transfer

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezon öncesi Hollandalı teknik direktörü Erik ten Hag'ın direktifleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Manchester United, iki yıldız ismi kadrosuna katmak için Bayern Münih'in kapısını çaldı.

İki yıldızı istedi

Sky Sport'ta yer alan habere göre; Manchester United, Bayern Münih'te gözden çıkartılan ve satış listesinde yer alan Matthijs de Ligt ve Noussair Mazraoui'yi kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunuyor.

Ayrılığa sıcak bakıyorlar

Çıkan haberde hem de Ligt'in hem de Mazraoui'nin yeni sezonda Bayern Münih forması giyme ihtimalinin düşük olduğunun altı çizildi. Her iki yıldızın da Manchester United'a katılmak için hevesli olduğu ifade edildi.

Kaynak arayışı

Geride bıraktığımız sezonu hayal kırıklığıyla tamamlayan ve yeni sezona sil baştan bir başlangıç yapmak isteyen Bayern Münih'in, yeni transferler için bonservis gelirine ihtiyacı olduğunun altı çizildi.

Dev bonservis harcandı

Bayern Münih, şimdiden Michael Olise, Joao Palhinha, Hiroki Ito ve Bryan Zaragoza gibi isimleri kadrosuna kattı. Bayern, bu transferler için 140 milyon Euro'dan fazla bonservis bedeli harcadı.

Bayern Münih performansları

24 yaşındaki stoper Matthijs de Ligt, Bayern Münih ile 73 maçta forma giydi ve 5 gol, 2 asiste imza attı.

26 yaşındaki sağ bek Noussair Mazraoui ise 55 maçta sahaya çıktı ve 1 gol, 8 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler