Bayern Münih'ten Kingsley Coman kararı! Transfer...

02.09.2024 - 17:54 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 17:56

Bir dönem Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan Fransız kanat oyuncusu Kingsley Coman için kulübü Bayern Münih transferdeki kararını verdi. Detaylar...

Bayern Münih'ten Kingsley Coman kararı! Transfer...

AJANSSPOR - HABER

Bayern Münih, yeni teknik direktörü Vincent Kompany liderliğinde yeni sezona başladı. Bundesliga'da iki maçı geride bırakan Alman devi, Wolfsburg'u 3-2, Freiburg'u ise 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Coman kararı

Bayern Münih'te geleceği merak konusu olan ve Fenerbahçe dahil, Avrupa ve Arabaistan'dan transfer teklifleri aldığı ifade edilen Kingsley Coman için son karar verildi.

Jesuslu Al Hilal devredeydi

Kingsley Coman için son olarak Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından, Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal resmi teklifini iletti. Bayern Münih'in bu teklifi kabul ettiği belirtildi.

Ancak Fransız yıldız, Al Hilal'e transfer olmak istemediğini kulübe iletti ve bu ayrılık gerçekleşmedi.

Bayern doğruladı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun aktardığına göre, Bayern Münih sportif direktörü Max Eberl, Kingsley Coman hakkındaki soruya, "Bizimle kalıyor" yanıtını verdi.

Bayern Münih performansı

Kingsley Coman, 2023-2024 sezonunda Bayern Münih formasıyla 27 maça çıktı. 28 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 5 gol ve 3 asiste imza attı.

Coman'ın, Alman deviyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler