Bayern Münih'ten iki transfer için karar çıktı!

04.08.2024 - 19:26 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 19:28

Transfer haberi: Manchester United'ın kadrosuna katmak istediği Noussair Mazraoui ve Matthijs de Ligt için Bayern Münih kararını verdi. Detaylar...

Bayern Münih'ten iki transfer için karar çıktı!

İngiliz basınından The Telegraph'ta yer alan habere göre; Bayern Münih, Manchester United'ın Noussair Mazraoui ve Matthijs de Ligt için yaptığı transfer teklifini reddetti.

ManU'ya ret

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, kadrosunu Bundesliga temsilcisi Bayern Münih'in yıldızları Noussair Mazraoui ve Matthijs de Ligt ile güçlendirmek istiyor. Uzun süredir girişimlerini sürdüren Kırmızı Şeytanlar'a Alman devinden olumsuz yanıt geldi.

Bonservis pazarlığı

Çıkan haberde Bayern Münih'in, iki isim için teklif edilen bonservis ücretini yeterli bulmadığı ve arttırılmasını talep ettiği belirtildi. İki Avrupa devi arasında görüşmelerin ve pazarlıkların devam ettiği ifade edildi.

62 milyon Euro'luk sakatlık

Manchester United'ın 62 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı 18 yaşındaki Fransız stoper Leny Yoro sakatlandı. 3 ay forma giymeyeceği kaydedilen Yoro'nun ardından Matthijs de Ligt transferi de önem kazandı.

Ayrılık bekleniyor

Manchester ekibinde kadroda düşünülmeyen ve yolların ayrılması beklenen Aaron Wan Bissaka ile Premier Lig kulüplerinden West Ham United ilgileniyor. Bu ayrılığın resmiyete kavuşması için de Noussair Mazraoui'nin takıma katılması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler