Galatasaray ile Bayern Münih anlaştı! İşte Boey'in bonservisi

26.01.2024 - 13:23 | Son Güncellenme: 26.01.2024 - 19:00

Bundesliga devi Bayern Münih, başarılı sağ bek Sacha Boey'in transferi için Galatasaray ile anlaştı. İşte Sacha Boey için ödenecek bonservis bedeli...

Galatasaray ile Bayern Münih anlaştı! İşte Boey'in bonservisi

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren, Avrupa'da ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray, kadrosunda yer alan futbolculara gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye aldı. Sacha Boey için Bundesliga devi Bayern Münih harekete geçerken, taraflar arasındaki görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Bayern Münih'ten Galatasaray'a son teklif

Menajerler aracılığıyla Galatasaray yönetimi ile masaya oturan Bayern Münih, Sarı-Kırmızılılar'a son teklifini yaptı. Teklifin detayları belli olurken, Bayern'in Boey için dev bonservis bedelini ödemeye hazır olduğu ortaya çıktı.

İşte Bayern'in teklif ettiği bonservis

Bayern Münih'in Galatasaray'a Sacha Boey için son teklifi, 30 milyon Euro bonservis ücreti ve 5 milyon Euro kolay bonus artı 5 milyon Euro bonus oldu.

Sacha Boey'un menajerlik şirketindeki isimlerin Galatasaraylı yetkililerle son görüşmeyi yaptığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Olay olmuştu! Kerem'in golünde barajın mesafesi ortaya çıktı
Habere Git

Anlaşma tamam

Galatasaray yönetimi ile Bayern Münih, Sacha Boey'in transferi konusunda anlaşma sağladı.

Gelirin yüzde 15'i Rennes'e, yüzde 7,5'i menajerlere

Temmuz 2021'de Ligue 1 temsilcisi Rennes'e 1.15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Sacha Boey'i kadrosuna katan Galatasaray, Fransız kulüple yaptığı anlaşmaya göre bir sonraki satıştan elde edilen gelirin yüzde 15'ini Rennes'e verecek. Ayrıca Sarı-Kırmızılılar, gelirin yüzde 7,5'ini ise Boey'in eski menajerlik şirketine ödeyecek.

Sacha Boey'in bu sezonki performansı

Bu sezon Galatasaray formasıyla yüm kulvarlarda 31 maça çıkan Sacha Boey, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 23 yaşındaki sağ bek 7 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler