Bayern Münih'te yeni teknik direktör belli oldu!

22.05.2024 - 23:33 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 12:31

Son dakika haberleri. Almanya Ligi takımlarından Bayern Münih'te yeni teknik direktör belli oldu. Bavyera ekibi Vincent Kompany ile anlaşmaya vardı...

Bayern Münih'te yeni teknik direktör belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Thomas Tuchel ile gelecek sezon yola devam etmeyecek olan Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'te yeni teknik direktör belli oldu.

Bayern Münih, Vincent Kompany ile anlaştı

Bild gazetesinin haberine göre; Bavyera ekibi, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Burnley'yi çalıştıran Vincent Kompany ile 2028 yılına kadar sürecek bir sözleşme üzerine anlaşma sağladı.

Resmi açıklama bu hafta içi yapılacak

Haberde, Bayern Münih'in Vincent Kompany için Burnley ile anlaşma sağladığı da belirtildi. 

Burnley 20 milyon Euro talep etti

Alman basınında yer alan bilgilere göre ise Bayern Münih'in, Vincent Kompany için Burnley'ye 10 milyon Euro önerdiği, İngiliz kulübünün ise 20 milyon Euro talep ettiği iddia edildi.

Çalıştırdığı Burnley küme düştü

Vincent Kompany geçtiğimiz sezon Burnley'yi İngiltere Championship'ten Premier Lig'e çıkarmıştı. Bu sezon ise topladığı 24 puanla Burnley küme düştü ve Premier Lig'e veda etti. 

Burnley kariyeri

İngiliz kulübünde toplamda 96 maçta görev alan Belçikalı çalıştırıcı 41 galibiyet, 24 beraberlik ve 31 mağlubiyetle 147 puan topladı ve maç başına da 1.53 puan ortalaması yakaladı.

38 yaşındaki genç teknik adam Burnley dışında Anderlecht'i de çalıştırdı.

Senin için hazırladığımız haberler