Bayern Münih yıldızı Harry Kane'in çocukları Almanya'da kaza geçirdi

12.04.2024 - 17:25 | Son Güncellenme: 12.04.2024 - 21:10

Alman ekibi Bayern Münih'te forma giyen Harry Kane'in çocukları Almanya'da trafik kazası geçirdi. Kane'in çocuklarının durumu için açıklama yapıldı. İşte detaylar...

Bayern Münih yıldızı Harry Kane'in çocukları Almanya'da kaza geçirdi

İngiliz futbolcu Harry Kane'in çocukları Almanya'da trafik kazası geçirdi. Münih yakınlarında gerçekleştiği belirtilen kazada Kane'in çocukları Louis, Ivy ve Vivienne'in olayı ufak çiziklerle atlattığı belirtildi.

Harry Kane'in çocukları Almanya'da kaza geçirdi

Ünlü futbolcu Harry Kane'in çocuklarının içinde bulunduğu araç Pazartesi günü saat 17.15 sıralarında kaza yaptı. Bavreya polisi tarafından yapılan açıklamada içinde dört yolcunun bulunduğu bir aracın Schaftlarn'daki bir kavşağı dönerken ünlü futbolcunun yaşları üç ile yedi arasında değişen üç çocuğunu taşıyan araba ile çarpıştığı belirtildi. Kane'ninn çocuklarının olduğu araca çarpan arabanın daha sonrasında başka bir arabayla daha çarpıştığı aktarıldı.

Kane'in çocukları kazayı ucuz atlattı

BBC için açıklamalarda bulunan bir itfaiye görevlisi Harry Kane'in 3 çocuğunun çok şanslı olduğunu ve kaza sonrası hastaneye kaldırılan 8 kişiden hiçbirinin ciddi şekilde yaralanmadığını aktardı. Yapılan açıklamada ise ünlü futbolcunun çocuklarının iyi olduğu sadece rutin kontroller için hastaneye götürüldüğü belirtildi. 

Kane, 7 aylık çocuğu ve eşi arabada değildi

Kaza sonrası yapılan açıklamalarda Harry Kane'in kendisinin, eşinin ve 7 aylık en küçük çocuklarının kaza sırasında arabada olmadığı aktarıldı. Harry Kane, kaza yaşandığı sırada Londra'daydı. 

Senin için hazırladığımız haberler