Bayern Münih ve Arsenal'dan 4 gollük ziyafet! Tur Almanya'ya kaldı...

09.04.2024 - 23:22 | Son Güncellenme: 09.04.2024 - 23:49

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final karşılaşmasında Arsenal, Emirates Stadı'nda Bayern Münih'i konuk etti. Karşılaşmada kazanan çıkmadı. İşte detaylar...

Bayern Münih ve Arsenal'dan 4 gollük ziyafet! Tur Almanya'ya kaldı...

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Arsenal, Bundesliga devi Bayern Münih'i konuk etti. İki takımında yüksek tempoda oynadığı dev maçta kazanan çıkmadı. Karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Arsenal'ın golleri Bukayo Saka ve Leonard Trossard'dan geldi ve Bayern Münih'in golleri Serge Gnabry ve Harry Kane'den geldi.

Seri 8 maça çıktı

Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal, çıktığı son 7 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı. En son Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Porto'ya 2-1 mağlup olan Arsenal, o maçtan sonra çıktığı 8. maçından da mağlubiyet almadı ve yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

Bayern Münih nefes alamadı

Bayern Münih, Bundesliga'da çıktığı son iki karşılaşmadan da yenik ayrıldı. Önce Borussia Dortmund'da 2-0, daha sonra Heidenheim'a 3-2 mağlup olan Alman ekip, Arsenal'la Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında 2-2 berabere kalan Münih, turu Almanya'ya bıraktı.

Rövanş ne zaman?

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Arsenal ile 2-2 berabere kalarak turu Almanya'ya bırakan Bavyera ekibi, rakibini 17 Nisan Çarşamba günü Allianz Arena'da konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler