Bayern Münih, Thomas Tuchel kararından vazgeçti! Yeni sözleşme...

16.05.2024 - 11:30 | Son Güncellenme: 16.05.2024 - 11:43

Sezon sonunda Thomas Tuchel ile yollarını ayırma kararı alan Alman devi Bayern Münih kararından vazgeçti. Bundesliga ekibi Tuchel ile sözleşme uzatmak için görüşüyor.

Bayern Münih, Thomas Tuchel kararından vazgeçti! Yeni sözleşme...

AJANSSPOR-HABER

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, sezon sonunda yollarını ayıracağı Thomas Tuchel ile ilgili kararını değiştirdi.

Bayern Münih, Tuchel ile yola devam etme kararı aldı

Sky Sport'ta yer alan habere göre; birçok teknik adamla görüşen ancak istediği sonucu alamayan Bavyera ekibinin, Thomas Tuchel ile yola devam etme kararı aldığı belirtildi.

Görüşmeler başladı

Haberde, Bayern Münih ile Tuchel'in menajerinin arasında görüşmelerin sürdüğü, Alman teknik adamın da kalması durumunda yönetimden güvenoyu istediği ifade edildi. 

Diğer adaylar

Thomas Tuchel ile görüşmelerini sürdüren Bayern Münih'in listesinde Roberto De Zerbi ve Erik ten Hag da bulunuyor.

Futbolcular kalmasını istiyor

Ayrıca Bayern Münih'te Max Eberl ve Christoph Freund'un yanı sıra Manuel Neuer, Thomas Müller, Harry Kane, Leroy Sane ve Jamal Musiala gibi önde gelen oyuncular Tuchel'in görevine devam etmesini istiyor.

Bayern Münih performansı

Bundesliga'da bu sezon şampiyonluğu Bayer Leverkusen'e kaptıran Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel, görev aldığı 60 karşılaşmada 37 galibiyet, 8 beraberlik ve 15 mağlubiyetle 119 puan topladı ve maç başına da 1.98 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler