Beşiktaş, Bayern Münih'ten Marcel Sabitzer'i Transfer Etmek İstiyor

09.07.2023 - 12:12 | Son Güncellenme: 09.07.2023 - 12:43

Bundesliga ekibi Bayern Münih'in satış listesine koyduğu Marcel Sabitzer'i transfer etmek için İtalyan ekibi Roma'dan sonra Beşiktaş'ta devreye girdi. Detaylar...

Beşiktaş, Bayern Münih'ten Marcel Sabitzer'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ederken gündeme flaş isim düştü. Siyah-Beyazlılar, Alman ekibi Bayern Münih'in gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Marcel Sabitzer'i kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi. Detaylar...

Marcel Sabitzer için Beşiktaş devreye girdi

 Alman basınından Sport24'te yer alan habere göre; Bayern Münih'te gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Marcel Sabitzer için Beşiktaş devreye girdi.

Roma'da devrede

Marcel Sabitzer için Roma'nın da ilgisinin bulunduğu belirtildi. Bayern Münih'in Marcel Sabitzer için 15 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep ettiği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan kanata fırtına hamlesi: Tete...
Habere Git

Bayern Münih yolları ayırmak istiyor

29 yaşındaki Avusturyalı futbolcu, Manchester United’da geçirdiği kiralık sezonun ardından Bayern’e dönse de son şampiyonun yeni dönem planlamasında yer almadığı kendisine iletildi.

Beşiktaş'ın Sabitzer planı belli oldu

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre,  Piyasa değeri 20 milyon Euro olan ve Bayern’le 2 yıllık kontratı daha bulunan Sabitzer için satın alma opsiyonlu kiralama yapmak istediği ifade edildi.

Marcel Sabitzer'in performansı

Bayern Münih ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Avusturyalı orta saha oyuncusu, geçen sezon forma giydiği 42 karşılaşmada 4 gol ve 2 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta ayrılık resmileşiyor, yıldız oyuncu kampta yok
Habere Git

Premier Lig'de tutunamadı

İngiliz ekibi Manchester United’da kiralık olarak forma giyen Sabitzer, beklenen performansa ulaşamadı. Premier Lig'de 11 karşılaşmada forma giyen Sabitzer, gol atma şansı elde edemezken 1 asist yapabildi. 29 yaşındaki oyuncu kariyerine başka bir ülke ve takımda devam etmek istediği iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler