Bayern Münih, Harry Kane Transferi İçin Dev Bonservis Ödeyecek

27.06.2023 - 14:26 | Son Güncellenme: 27.06.2023 - 15:42

Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih transfer çalışmalarına devam ederken Harry Kane için servet bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi. İşte bonservis ve detaylar....

Bayern Münih, Harry Kane Transferi İçin Dev Bonservis Ödeyecek

AJANSSPOR HABER

Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih transfer çalışmalarına devam ediyor. Bayern Münih'in Harry Kane için servet bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi. İşte bonservis ve detaylar....

Bayern Münih'in 1 numaralı hedefi Kane

Sky Sports'tan Florian Plettenberg'in haberine göre gelecek sezon golcü transferi yapmayı planlayan Bayern Münih, Tottenham'ın İngiliz yıldızı Harry Kane'i gündemine aldı. Alman devinde 1 numaralı hedef olarak görülen Harry Kane için görüşmeler başlamış durumda.

Harry Kane'i daha öncede istemişlerdi

Bundesliga'da şampiyonluğa ulaşan Bayern Münih transfer döneminin kapanmasına birkaç gün kala da Harry Kane ile ilgilenmiş ancak Tottenham futbolcusunu bırakmak istememişti.

Yıldız oyuncuyla imzalamak için her imkanı kolluyor

Bayern Münih, Harry Kane transferi için 70 milyon euro ve bonuslar içeren resmi teklifini, yıldız oyuncuyla imzalamak için her imkanı kolluyor. 

 

Sözleşmesi 2024 yılında sona erecek

İngiliz oyuncu Harry Kane'in Tottenham ile sözleşmesi  2024 yılında sona eriyor. 29 yaşındaki golcünün kararında takımının başarısı ön planda olacak.

 

Kane'e Manchester United ve Real Madrid'de talip

Tottenham yıldız oyuncusu Harry Kane ile Bayern Münih'in yanı sıra Manchester United ve Real Madrid'in ciddi ilgisi olduğu biliniyor.

Tottenham gelecek sezon Avrupa'da yok

İngiliz golcü Harry Kane,Tottenham'ın gelecek sezon Avrupa kupalarında boy gösteremeyecek olması de etkili olabilir. 

49 karşılaşmaya çıktı

Harry Kane bu sezon tüm kulvarlarda 49 maça çıkarken, 32 gol ve 5 asiste imza attı.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler