Harry Kane: Tottenham'ın yıldızı, Almanya rekoruyla Bayern Münih'te

11.08.2023 - 10:54 | Son Güncellenme: 11.08.2023 - 11:46

Tottenham Hotspur'un ardından Harry Kane de Bayern Münih'in teklifini kabul etti. Bayern, 100 milyon bonservis + 20 milyon Euro'ya varabilecek bonus ödeyecek.

Harry Kane: Tottenham'ın yıldızı, Almanya rekoruyla Bayern Münih'te

Bundesliga tarihinin en pahalı ismi

Bayern Münih, uzun süredir gündemindeki Harry Kane transferinde mutlu sona ulaştı. Alman ekibinin teklifini Tottenham'ın ardından Harry Kane de kabul etti. İngiliz golcü, 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Bayern Münih'in daha önceki üç teklifini reddeden Tottenham, 100 milyon Euro bonservis ve 20 milyon Euro'ya varabilecek bonus teklifini kabul etti. Kane, Bundesliga tarihinin en pahalı transferi olacak

Tottenham, Kane'in serbest kalma riskinden kurtuldu

Almanya Ligi'nde üst üste 11. şammpiyonluğunu kazanan Bayern, uzun süredir Kane'in transferini bitirmeye çalışıyordu.

Önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek 30 yaşındaki oyuncuyu bedelsiz göndermek istemeyen İngiliz ekibi, böylece bu transferden hatırı sayılır bir meblağı kasasına koyacak.

İlgini Çekebilir
Liverpool'dan rekor anlaşma!
Habere Git

Rekorların adamı

Tottenham için 430 maçta 280 gol atan Kane, kulüp rekorunu elinde bulunduruyor. Harry Kane, Shakhtar Donetsk ile geçen pazar oynanan hazırlık maçına kaptanlık pazubendi ile çıkmış, 5-1 kazanılan karşılaşmada dört gol kaydetmişti.

İngiltere Milli Takımı ile 84 maçta 58 gol kaydeden Kane, bu alanda da ilk sırada bulunuyor. Kane ayrıca 214 golle, Alan Shearer'in 47 gol gerisinde, İngiltere Premier Ligi'nin en golcü ikinci oyuncusu unvanının da sahibi.

Tottenham'a adanan bir hayat

Tottenham akademisine 11 yaşından önce giren Kane, 2011'de profesyonel oldu. Kariyerinin büyük bölümünü Kuzey Londra ekibinde geçiren Kane, Leyton Orient, Millwall, Norwich City ve Leicester City'de de kiralık oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler