Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Kerem Demirbay, Antrenmanda Sakatlandı

24.07.2023 - 15:09 | Son Güncellenme: 24.07.2023 - 15:13

Bayer Leverkusen, Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay’ın antrenmanda sağ ayağına aldığı darbe sonucu sakatlandığını açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Kerem Demirbay, Antrenmanda Sakatlandı

Yaz transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay antrenmanda sakatlandı. 

Kerem Demirbay sağ ayağından sakatlandı

Alman ekibi Bayer Leverkusen forması giyen 30 yaşındaki futbolcuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, antrenman sırasında sağ ayağına aldığı darbe nedeniyle sakatlık yaşadığını ve Kerem’in bir an önce takıma geri dönmesinin çok önemli olduğu ifade edildi.

Kerem Demirbay'ın geçen sezonki performansı

Kerem Demirbay, geride kalan sezonda Leverkusen formasıyla 25’i Almanya Bundesliga, 5’i Şampiyonlar Ligi, 5’i Avrupa Ligi olmak üzere toplam 35 maçta forma giyerken, 5 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

30 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu 2019 yılında Hoffenheim'dan 32 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bayer Leverkusen'e transfer olmuştu.

Forma giydiği takımlar

Futbola Schalke altyapısında başlayan yıldız oyuncu Dortmund altyapı, Wattensch U17, Hamburg, Fortuna Düsseldorf, 1.FC Kaiserslautern ve Hoffenheim gibi takımlarının da formalarını giydi.

Almanya Milli Takımı ile 2 maçta sahaya çıkan Demirbay 1 gol kaydetti. Ayrıca başarılı oyuncu Türkiye U19 ve U20 formalarını da giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler