Batuhan Özdemir kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

23.05.2024 - 20:44 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 20:47

Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım'ın yeni yönetiminde Batuhan Özdemir de yer aldı. Peki Batuhan Özdemir kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Batuhan Özdemir kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, seçimlerde aday olacağını açıkladı. Fenerbahçe'de başkanlık yarışı Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında geçecek.

Batuhan Özdemir Aziz Yıldırım'ın yönetiminde

Aziz Yıldırım'ın yeni yönetimine dahil olan isimler belli oldu. Batuhan Özdemir de Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim listesinde asil olarak yer aldı.

Batuhan Özdemir kimdir?

Batuhan Özdemir, Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. New York Institute of Technology’de işletme yüksek lisansını (MBA) tamamlayan Özdemir, Limak Şirketler Grubu bünyesinde enerji grubu faaliyetlerini yönetmektedir. Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi’dir aynı zamanda.

Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi (DEK-TMK) ve Türkiye Elektrik Sanayi Birliği (TESAB) Yönetim Kurulu üyesi olan Batuhan Özdemir, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Kosova İş Konseyi Başkanıdır. Özdemir’in ayrıca Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TUGİAD), Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD), Genç Başkanlar Organizasyonu (YPO), 1907 Fenerbahçe Spor Kulübü ve Türkiye Binicilik Federasyonu (TBF) üyelikleri bulunmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler