Batuhan Karadeniz gözünü şampiyonluğa dikti

26.09.2021 - 13:57 | Son Güncellenme: 26.09.2021 - 14:28

Alagöz Holding Iğdırspor, 3. Lig'de şampiyonluk istiyor. Takımın golcü futbolcusu Batuhan Karadeniz hedefleri hakkında konuştu.

Batuhan Karadeniz gözünü şampiyonluğa dikti

AJANSSPOR-HABER

TFF 3. Lig'in yeni ekibi Alagöz Holding Iğdırspor, kadrosuna kattığı deneyimli forvet Batuhan Karadeniz ile şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Batuhan Karadeniz, yeni kurulan bir takım olduklarını ve zamana ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Batuhan Karadeniz şampiyonluk istiyor

Takımıyla çıktığı 3 maçta 2 gol kaydeden Batuhan Karadeniz de sporcuların, teknik ekibin ve yönetimin yoğun bir çalışma içerisinde olduğuna işaret etti. Iğdırspor'a transfer edilen son futbolcunun kendisi olduğunu belirten Karadeniz, biraz zamana ihtiyaç duyduklarının da altını çizdi. 

"Biraz zamana ihtiyacımız var"

Batuhan, "Burada olmaktan çok mutluyum. Yeni bir takımız ve önümüzde daha çok uzun bir süreç var. Bu uzun süreçte, ligin sonunda ben inanıyorum ki hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız. 3-4 hafta sonra daha iyi bir Futbol oynayacağımızı düşünüyorum. Yavaş yavaş birbirimizi tanıyoruz, nereden baksanız 30 kişilik bir takımız ve bu 30 kişinin daha önce hiçbiri birbiriyle oynamamış. Onun için biraz zamana ihtiyacımız var" diye konuştu.

Batuhan Karadeniz'in oynadığı takımlar

Geçen sezonu TFF 2. Lig ekibi Hekimoğlu Trabzon'da geçiren 30 yaşındaki Batuhan, 30 gol atıp 8 de asist yapmıştı. Batuhan daha önce Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor, Elazığspor, Sivasspor, St. Gallen, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor, Bandırmaspor ve Tuzlaspor'da forma giymişti.

Reis: "Daha iyi olacağız"

Öte yandan takım kaptanı Muhammet Reis, sezon sonunda şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

Oyuncuların ve yönetimin ligin başından beri şampiyonluk için çalıştığını ifade eden Reis, "Bu takımın kurulma amacı zaten bu seneyi şampiyon olarak tamamlamak. Yeni kurulan bir ekibiz, yeni gelen oyuncular var. Biz kendi adımıza ilk haftaları kayıpsız geçtiğimiz takdirde ilerisi için daha iyi olacağını düşünüyoruz çünkü arkadaşların birbirlerine alışma süreci oluyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler