Fenerbahçe'de Sakatlığı Atlatan Batshuayi, Sivasspor Maçında Oynayabilir

01.05.2023 - 21:16 | Son Güncellenme: 01.05.2023 - 21:27

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara katılan Michy Batshuayi, Sivasspor maçında Jesus'un şans vermesi halinde kadroda yer alacak. İşte detaylar

Fenerbahçe'de Sakatlığı Atlatan Batshuayi, Sivasspor Maçında Oynayabilir

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara katılan Michy Batshuayi, Sivasspor ile oynanacak kupa maçında Jesus'un şans vermesi halinde kadroda yer alacak.

Batshuayi için son karar Jesus'da

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Çarşamba günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Sarı lacivertlilerde Perşembe gününden bu yana takımla çalışan Batshuayi tempo kazanması adına kupa maçıyla birlikte kadroda yer almaya başlayabilir. Son kararı Jesus verecek.

Belçikalı forvet, 16 Mart’ta Sevilla ile oynanan rövanş maçında kasığından sakatlanmıştı. Belçikalı yıldız, bu sezon 25 resmi maçta 15 gol kaydetti.

Valencia, Sivas deplasmanında yok

Süper Lig'deki karşılaşmada sakatlanan Enner Valencia'nın Sivas deplasmanında kadroda olması beklenmiyor, Ekvadorlu golcü ligde oynanacak Giresunspor maçında ise kadrodaki yerini alacak.

Szalai, Zajc ve Gustavo ayrı çalışıyor

Altay ve Lincoln'ün tedavileri sürerken Szalai, Zajc ve Gustavo Henrique bireysel çalışmalarına devam ediyor.

Joshua King kupa maçı için hazır

Teknik direktör Jorge Jesus'un şans vermesi halinde Joshua King'in de kupada oynanacak Sivasspor maçında oynaması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası Sivasspor-Fenerbahçe maçının saati ve kanalı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu mücadele 3 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30'da A Spor'da canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler