Fenerbahçe'nin Michy Batshuayi'ye yaptığı teklif belli oldu!

15.06.2024 - 17:21 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 17:27

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve geleceği belirsizliğini koruyan Michy Batshuayi’nin elindeki en iyi teklifin Fenerbahçe’den geldiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Michy Batshuayi'ye yaptığı teklif belli oldu!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve adı Galatasaray ile de anılan Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi’ye Fenerbahçe’nin yaptığı teklif ortaya çıktı. Geleceği  hakkında vereceği karar merak edilen golcü forvete gelen en iyi teklifin Sarı-Lacivertlilerden geldiği iddia edildi.

Kazancı 10 milyon Euro’yu bulacak

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre  Sarı- Lacivertli ekip son iki sezondur formasını terleten 30 yaşındaki forvete 3 yıllık bir sözleşme önerdi. Yapılan teklife göre Michy Batshuayi’nin 3 yıldaki kazanacağı miktar imza parasıyla birlikte 10 milyon Euro’yu bulacak.

En iyi teklif Fenerbahçe’den

Fenerbahçe’nin yaptığı 3 yıl için 10 milyon Euro’luk teklif, bonservisini elinde bulunduran ve bir çok kulübün radarında olan Belçikalı forvete gelen en iyi teklif konumunda bulunuyor.

Opsiyon devreye girmedi

Fenerbahçe ile 2022 yılında 2+1 yıllık sözleşme imzalayan golcü oyuncunun sözleşmesindeki bir senelik uzatma opsiyonu, Sarı-Lacivertli formayla ilk 11’de yeterli maça çıkmadığı için devreye girmedi.

Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe formasıyla son iki sezonda 75 maça çıkan futbolcu 44 gol atarken 5 de asist katkısı verdi. Belçikalı yıldız Sarı-Lacivertli formayla Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanırken finalde takımının attığı iki golünde sahibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler