Michy Batshuayi'den olay itiraf: "3-4 yıldır her yaz Okan Buruk'la görüştüm"

23.10.2024 - 11:41 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 11:52

Sezon öncesi Fenerbahçe’den Galatasaray’a transfer olan Belçikalı golcü Michy Batshuayi çok konuşalacak açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Michy Batshuayi'den olay itiraf: "3-4 yıldır her yaz Okan Buruk'la görüştüm"

Geçtiğimiz sezon sonu sözleşmesinin bitiminin ardından Fenerbahçe ile masaya oturan Michy Batshuayi, sarı lacivertli kulüple anlaşma sağlayamadı. Yıldız oyuncu sonrasında da Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Galatasaray’a imza attı.

Galatasaray'a Mauro Icardi'nin yedeği olarak transfer edilen 31 yaşındaki Belçikalı golcü, sonrasında Victor Osimhen'in takıma katılmasıyla 3. forvet durumuna düştü. Batshuayi, UEFA TV'ye sarı kırmızılı kulübe transfer süreci ve eski takımı Fenerbahçe hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Michy Batshuayi'nin çok ses getirecek açıklamaları şöyle:

"Kendimi evimde hissediyorum"

İstanbul çok güzel bir şehir. Eşsiz anıtları, çok güzel yerleri ve muhteşem restoranları var. Futbol bu ülke için çok önemli. Kendimi evimde hissediyorum, ailem de öyle. Bu benim için en önemli şeylerden biri.

"Okan Buruk'la her yaz görüştüm"

Galatasaray'a gelmemde etkileyici olan şey, Okan Buruk'la üç sezon boyunca konuşmuş olmamdı, neredeyse üç ya da dört, her yaz onunla telefonda FaceTime görüşmesi yapıyordum. Ve kendime dedim ki, hadi, bu yaz o yaz, bunu yapacağız. Ve işte bu, bana güvenini gösterdi. Beni gerçekten istediğini gösterdi çünkü her antrenör sizi dört yaz üst üste aramaz. İşte bu kadar, doğru zaman olduğunu düşündüm ve seçimimden hiç pişman değilim.

"Hiç pişman değilim"

Ve kendime dedim ki, hadi, bu yaz o yaz, bunu yapacağız. Ve işte bu, bana güvenini gösterdi. Beni gerçekten istediğini gösterdi çünkü her koç sizi dört yaz üst üste aramaz. İşte bu kadar, doğru zaman olduğunu düşündüm ve seçimimden hiç pişman değilim.

"Fenerbahçe'de oynarken şok olmuştum"

Fenerbahçe'de iken Galatasaray'ın stadyumu ve taraftarları karşısında şok olmuştum. Bunu zaten önceden biliyordum ama gerçekten gördüğünüzde, transfer olduğunuzda, bir Gala oyuncusu olmanın nasıl bir şey olduğunu anladığınızda, bunu çok daha fazla hissediyorsunuz.

Galatasaray formasıyla bu sezon 13 maça çıkan Michy Batshuayi 4 gol atarken 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler