Michy Batshuayi ve Thomas Meunier'li Belçika'dan sessiz prova!

23.03.2024 - 21:57 | Son Güncellenme: 23.03.2024 - 22:08

Hazırlık maçı kapsamında İrlanda ile karşılaşan Belçika, golsüz berabere kaldı. Michy Batshuayi ve Thomas Meunier, maça sonradan dahil oldu. Detaylar.

Michy Batshuayi ve Thomas Meunier'li Belçika'dan sessiz prova!

AJANSSPOR HABER

Hazırlık maçı kapsamında İrlanda ile karşılaşan Belçika, rakibiyle golsüz berabere kaldı. İrlanda'da Brighton'ın 19 yaşındaki santrforu Evan Ferguson, 28. dakikada İrlanda'nın kazandığı penaltıda Belçika kalecisi Matz Sels'i geçemedi ve ülkesini öne geçiremedi.

Michy Batshuayi ve Thomas Meunier aynı anda girdi

Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Michy Batshuayi ve Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Thomas Meunier, ikinci yarının başında oyuna dahil oldu. Bir kez şut girişiminde bulunan Batshuayi, çerçeveyi tutturamadı. 14 kez topla buluşan 30 yaşındaki golcü, 9 pas denemesinde 6 isabet yakaladı.

Thomas Meunier ise 38 kez topla buluştu ve 31 pas denemesinde 28 başarı yakaladı. 2 kez uzun pas deneyen Meunier, bu paslarda isabet yakalamayı da başardı. Ayrıca 1 kez şut girişiminde bulunan Trabzonsporlu yıldız isim, Liverpool'un kalecisi Kelleher'i geçemedi.

20 şut 3 isabet 0 gol

Karşılaşmada toplamda 20 şut çekildi ve bu şutların 3'ünde isabet elde edildi ama gol sesi çıkmadı. İrlanda 11 kez şut denemesinde bulundu ve sadece penaltıdan isabet yakaladı. Belçika ise 9 kez şut çekti ve 2 kez çerçeveyi tutturdu.

İsabetli şut çeken futbolcular ise İrlanda'da Evan Ferguson, Belçika'da ise Lois Openda ve Thomas Meunier oldu.

Senin için hazırladığımız haberler