Galatasaray'dan Michy Batshuayi: "Üç tane büyük forvet olması avantaj..."

17.09.2024 - 22:17 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 22:20

Son dakika | Galatasaray, Süper Lig'de Gaziantep FK'yı 3-1 yendi. Maçta 1 gol, 1 asist kaydeden Michy Batshuayi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Galatasaray'dan Michy Batshuayi: "Üç tane büyük forvet olması avantaj..."

AJANSSPOR HABER

Galatasaray ile Gaziantep FK arasında Trendyol Süper Lig'in ertelenen 3'üncü haftası oynandı. Rams Park'ta Gaziantep'i konuk eden Sarı-Kırmızılılar, mücadeleyi 3-1 kazandı. Mücadeleyi 1 gol, 1 asist ile tamamlayan Michy Batshuayi, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Çok daha iyisini yapabilirdik"

Michy Batshuayi, "İyi maç geçirdik. Pozitif oldu. Çok daha iyisini de yapabilirdik. Bu akşam aldığımız zafer derbi öncesi için güven kazandıracaktır" ifadelerini kullandı.

"Üç tane büyük forvet olması pozitif avantajdır"

Batshuayi, "Üç tane büyük forvet olması pozitif avantajdır. Burada önemli olan Galatasaray'ın kazanacağı zaferdir. İyi bir uyum yakaladık" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Aslan Gaziantep'i yıktı! 5'te 5...
Habere Git

"Derbide gol atmak ve kazanmak istiyorum"

Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi hakkında ise Batshuayi, "Tabii ki oraya gitmek benim için özel durum. Orada gol atmak ve kazanmak istiyorum. Oradan 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Barış Alper Yılmaz: "Bu akşamı kapatıp derbiye odaklanacağız"

Maçın gol perdesini açan Barış Alper Yılmaz ise "Kazanmayla başladık ve serimize devam ediyoruz. Çok güzel ortamımız var. Taraftarımıza armağan olsun. Bu akşamı kapatıp derbiye odaklanacağız. Çok güzel bir derbi bizi bekliyor" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler