Nihat Kahveci, Galatasaray'ı değerlendirdi: "Batshuayi, Beşiktaş'taki haline dönmüş"

01.09.2024 - 13:15 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 13:34

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor'u deplasmanda 5-1 mağlup etti. Eski futbolcu Nihat Kahveci, mücadeleyi ve Batshuayi'nin performansını değerlendirdi.

Nihat Kahveci, Galatasaray'ı değerlendirdi: "Batshuayi, Beşiktaş'taki haline dönmüş"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından Kerem Aktürkoğlu, Semih Güler (KK), Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakcı'nın golleriyle 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalı üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

"Hangi ligin maçını izledim anlamadım"

Nihat Kahveci: "Ben bugün hangi ligin maçını izledim anlamadım. 6 gol var. 2 tane kaçan penaltı var. VAR’ın müdahele ettiği pozisyonlar var. Gol pozisyonları var. Hatalar var. Kırmızı kart var. Her şey var.

Galatasaray kalesinde en az 3 gol görür

Galatasaray her şeye rağmen ligde 3 maçta 9 puan topladı. Kriz yönetimi harika ama bu futbolla bu kadar rakibe pozisyon veren takımın Avrupa’da işi çok zor olur. Bugün Galatasaray 5-1 kazanmasına rağmen eğer bu oyun tarzıyla başka bir takıma bu kadar pozisyon verirse kalesinde en az 3 tane gol görür.

Muslera bu seneye çok kötü başladı

Muslera bugün, 'Ben çok iyi oynadım penaltıyı kurtardım' düşüncesine girmemeli. Muslera bence bu seneye çok kötü başladı.

Bütün pozisyonlarda ofsayttı

İkinci yarıda resmen ofsaytta doğmuş bir Batshuayi izledim. Bütün pozisyonlarda ofsayttı. İkinci yarıdaki Batshuayi, Beşiktaş’taki çok gol kaçıran çok ofsayta düşen Batshuayi’ye evrildi" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler