Batshuayi: "Galatasaray zaten birkaç seneden beri beni istiyordu"

04.07.2024 - 18:24 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 18:29

Son dakika | Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynayan, Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuyi açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Batshuayi: "Galatasaray zaten birkaç seneden beri beni istiyordu"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi açıklamalarda bulundu. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen yıldız golcü, Sarı-Kırmızılılar'ın birkaç senedir kendisini istediğini söyledi.

"Galatasaray zaten birkaç seneden beri beni istiyordu"

Michy Batshuayi, "Karşılama için çok teşekkür ederim. Galatasaray büyük bir kulüp, sıklıkla şampiyon olan bir kulüp. Bu bir oyuncu için çok önemli. Galatasaray zaten birkaç seneden beri beni istiyordu. Kaderin bizi bir araya getirdiğini düşünüyorum. Allah'ın yardımıyla bu formayı giyeceğim. Gurur duyuyorum" dedi.

"Bazıları memnun oluyor, bazıları memnun olmuyor"

Batshuayi, "Futbolun güzelliği burada. Bazıları memnun oluyor, bazıları memnun olmuyor. Bu durumda en önemli şey benim memnun olmam. Ailem de çok memnun. Galatasaray'ın bana duyduğu güvene karşı çok çalışıp, iyi sonuçlar almaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray aradığı sağ beki buldu! Anlaşma tamam...
Habere Git

"3 büyük kulüpte deneyimim oldu... Çok büyük onur"

Batshuayi, "Benim için büyük bir onur. Türkiye Ligi her geçen gün daha da iyi olan bir lig. Şu anda 3 büyük kulüpte deneyimim oldu. Çok mutluyum. Çok büyük bir onur. Benim açımda bir farklılık yaratmıyor. Çünkü bir misyonum var. Galatasaray beni olumlu şekilde performans göstermem için çağırdı ve bana güvendi. Ben de buna karşılık yapmam gerekenleri yerine getireceğim" diye konuştu.

"Tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için mutluyum"

Belçikalı futbolcu, "Şampiyonlar Ligi'ni biliyorum ve herkes çok deneyimli oyuncu olduğumu biliyor. Tüm turnuvalarda oynadım. Tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için mutluyum. Bu statta oynamak inanılmaz bir deneyim olacak" açıklamasını yaptı.

"Mertens, Zaha, Ziyech'i zaten tanıyorum"

Yıldız santrfor son olarak şunları kaydetti: "Mertens, Zaha, Ziyech'i zaten tanıyorum. Diğer oyuncularla tanışacağım. En iyi şartlarda çalışıp, maçları kazanmak için birbirimizi iyi tanımak çok önemli"

Senin için hazırladığımız haberler