Başkent derbisi öncesi başkanlar görüştü! Ne konuştular?

21.02.2020 - 18:35 | Son Güncellenme: 21.02.2020 - 15:41

Gençlerbirliği - Ankaragücü maçı bilet fiyatları ne kadar? Murat Cavcav ve Fatih Mert neler konuştu? Tüm detaylar ortaya çıktı...

Başkent derbisi öncesi başkanlar görüştü! Ne konuştular?

Süper Lig’in 23.haftasında Gençlerbirliği ile Ankaragücü arasında kritik bir maç oynanacak. 23 Şubat Pazar günü saat 16:00’da başlayacak maç öncesi, iki başkan telefon görüşmesi yaptı. Pekiyi, Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav ile Ankaragücü Başkanı Fatih Mert neler konuştu? Ajansspor, bu görüşmeyi açıklıyor.

Başkent derbisinin önemi bir kat daha arttı

Zorlu karşılaşma öncesinde Gençlerbirliği 24 puanla haftaya 11.sırada girdi. Ankaragücü ise 20 puanla ligde 16.sırada yer alıyor. Dolayısıyla başkent derbisinin önemi bir kat daha arttı.

Ankaragücü taraftarlarının bilet tepkisi var…

Mücadele öncesinde ise Ankaragücü taraftarlarının, kendilerine ayrılan bilet sayısının az olduğu yönünde eleştiriler yer alıyor.

Ankaragücü 1264 bilet ayırmıştı, Gençlerbirliği de aynı tarifeyi uyguladı

Ankaragücü 6.haftada oynanan karşılaşmada Gençlerbirliği taraftarlarına 1264 bilet ayırdı. Gençlerbirliği de rövanş maçına aynı sayıda bilet ayırma kararı aldı.

Murat Cavcav ve Fatih Mert derbi öncesi telefonda görüştü

İki başkan, dev maç öncesi birbirine telefonda başarı dileğinde bulundu. Bilet konusu da yine gündeme geldi.

Murat Cavcav ile Fatih Mert ne konuştu?

Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav, Fatih Mert’e, “Başkan siz de biz de kazanmak istiyoruz. İki takım için de kritik bir maç. Ayırdığımız bilet sayısı bu kadar” dedi ve aralarında son derece nezaket içeren bir konuşma oldu.

Gençlerbirliği - Ankaragücü bilet fiyatları ne kadar?

Öte yandan Ankaragücü Kulübü’nün ilk maçta misafir takım için ayırdığı bilet fiyatlarının 30 TL olduğu, Gençlerbirliği’nin ise misafir takım Ankaragücü taraftarları için 5 TL fiyat belirlediği bildirildi. (AJANSSPOR ÖZEL HABER/Emrah KARALİNÇ)

Senin için hazırladığımız haberler